Těhotenské punčocháče, máte zkušenost?

aidelina
11. lis 2017

Ahoj, nemáte někdo zkušenost s kvalitními těhotenskými punčocháči? Kalhoty skoro nenosím a normalni punčocháče mi s rostoucím břichem přestávají vyhovovat. Koukala jsem na eshop H&M, kde jich mají dost. Nemáte někdo zkušenost, jestli jsou kvalitní? Nechci za tu cenu kupovat několikery punčocháče na 1 použití. Eventuálně jiné tipy na značky? Díky.

jitavrtule
11. lis 2017

Mne teda letosni edice tehopuncoch z hmka dost otravila - jsou jako obyc puncochy, akorat naopak, ty dva svy patri na bricho a jeden na zadek. Za ty prachy nulovy komfort, nahore tesne a stejne se sunou dolu. Naopak spokojena jsem s leginami z lidlu, nosim je k satum a dolu holt ponozky, hezky sedi a jsou pohodlne.

mimikz
11. lis 2017

Taky jsem typ, že téměř nenosím kalhoty, necítím se v nich. Teď s rostoucím bříškem jsem to vyřešila tak, že nosím stejné značky punčoch a legín jako před otěhotněním, pouze jsem si koupila větší velikosti - kolem pasu jsou širší a krásně se natáhnou přes bříško, nikde netáhnou a neškrtí.

dominika1986
11. lis 2017

Já jsem ty punčocháče z h&m loni kupovala v Německu a přišly mi docela dobré i poměrně pohodlné, konkrétně se jednalo o černé silnější, myslím, že tak kolem 80 DEN. Silonky mne nenadchly, špatně se natahovaly, přišly mi malé a úzké a myslím, že i docela škrtily☹ navíc vytvářely takový lesklý efekt, což nemám moc ráda.

pavlinar
12. lis 2017

Ahoj, já kupuju těhotenské punčocháče a legíny v Calzedonia. Jsou asi dražší, ale vydrží. Normální punčochy už nemůžu mít. A co jsem těhotná tak kalhoty vůbec nenosím. Teď jsem si objednala zateplené legíny na netu, tak jsem na ně zvědavá, už je fakt docela zima 🙂

jade85
12. lis 2017

Já jsem spokojená s těmi z HM, mám od nich klasický tělový silonky i 40den černý neprůsvitný a ty dva přes břicho mi krásně sedí, neškrtí ani nepadají. Koupila jsem si Lka stejně jako před těhu a pohoda 🙂

aidelina
autor
12. lis 2017

Díky za vaše zkušenosti 🙂
@jitavrtule Koukala jsem na ty legíny z Lidlu, mají 95% bavlny. Drží barva, neopírají se?
@pavlinar V Calzedonii myslíš tyhle? https://cz.calzedonia.com/product/t-hotenske-pu...
Mně zatím nejvíc vyhovovaly punčocháče z Camaieau, vydržely opravdu dlouho bez roztrhání, ale těhotenské asi nemají nebo o nich nevím. Tak pokud by ty z Calzedonie chvíli vydržely, tak vyšší cena nevadí.
Nevíte, jestli něco neprodávává M&S?

hankaros
12. lis 2017

Ja to resila puncochaci s klinem na zadnim dile (dve carky vzadu, jedna vepredu), o cislo vetsi a nosila je obracene, tema dvema carama dopredu na bricho. Poradila mi to primo pani v krame, pry at zbytecne neutracim za drahe tehotenske veci. Takoveto kvalitni puncochace stoji do 150, vydrzely hodne a jestr je mam. Chodila jsem v nich porad.

jitavrtule
12. lis 2017

@hankaros no a přesně takhle to letos na vyresene hmko, akorat s poctivou těhotenskou prirazkou 😀

@aidelina ty bavlnene mam troje, vydrzely docela slusne, nosila jsem je hodne cca od 5 měsíce doted. V 8. mesici mi bricho hodne poskocilo a uz mi nejsou, ale mam pujcene vetsi taky z lidlu (esmara) od kamaradky a ty jsou z umeliny, jako tluste 100den puncochace. Ale to je urcite nejaka starsi kolekce, ty asi ted mit v nabidce nebudou. Nicmene mi doslo ze hodne podobné leginy jsem si kupovala v prvním těhotenství v obchode s puncochovym zbozim na vinohradsky a ty byly taky ok. Jsou oboje resene tak, ze pod brichem je jakoby premosteni ze silnejsi latky a na bricho pak dostatecne pruzny a tenci vysoky naplet bez svu. Diky tomu premosteni drzi na svem miste a nevisi jen za bricho - oproti prave tem hmkovym, ktere mi nonstop sjizdely nekam ke kolenum a jeste me tlacil nahore ten uzky horni lem nad pupkem.

kafr
27. únor 2018

Vím, že starší debata, ale určitě to bude někdo zase řešit.
Hm mám legíny, stejná velikost jako před těhu, takže asi S,M a teď v 8.m jsou dost těsné. Nejen že škrtí guma přes břicho, ale i natáhnout je přes nohy je kumšt (a to jsem zatím přibrala 10kg, takže normálka, spíš to mám v břiše než jinde).
Pak mám přes Aliexpress zateplené leginy, uvnitř chlupaté a ty jsou boží, hlavně teď v mrazech.
Obyč silonky kupuju ty pro obézní a oblíkám zadkem na břicho a pohodička.
Legíny z Lidlu mám taky, bavlněné, barvu drží, ale po vyprání se rychle vytahují. A jsem menší a drobnější (164cm) a i S jsou mi i teď volné a řasí se. Bavlna je ovšem jinak pohodlná.

aidelina
autor
27. únor 2018

Vyzkoušela jsem nakonec x typů. Ty z H&M jsou sice kvalitativně ok, ale hrozně dlouhé, krčí se mi na stehnech. A to měřím 173cm. Nejvíce se mi osvědčily punčocháče z Calzedonie, ale byly už trochu dražší.
Tenhle týden jsem si koupila jedny na Astratexu, tenčí 20 DEN, byly by asi v pohodě, ale teď už mě v 7. měsíci škrtí přes moje megabřicho, takže pro holky s menším pupkem jinak asi ok, ale ne až do konce.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru