Multivitamíny pro 17m dítě
Máte prosím nějaký typ co dáváte vašim dětem? ideálně bych chtěla něco tekutého, co dám do pití.
Já jsem malé koupila Glukánek.
Dáváme Flavon.
Když jsem se na toto ptala u sebe u své praktické, tak mi vždycky říkala, že nejlepší je pestrá strava, ty vitamíny jsou přeci jen spracované, není v nich např. vláknina. U dítěte to platí dvojnásob. To nejlepší, co můžete pro dítě udělat je pestrá strava - založená na ovoci, zelenině a bílkovinách a pro imunitu je do 2 let nejlepší složkou stravy kojení.
@mku Ahoj, souhlasím s no_title, je zbytečné a možná i škodlivé dítě cpát multivitamínama. Multivitamíny obsahují tolik vitamínů najednou, jejich vstřebávání se může vzájemně ovlivňovat, některé se pak třeba stejně nevyužijí a tělíčko má akorát práci je zpracovat, vyloučit. Nevím, zda obsahují barviva nebo konzervanty, ale obecně, i pro dospělé je vždy lepší užívat jeden vitamín a za několik hodin tedy jiný, ne multivitamíny.
Multi-sanostol sirup
imunoglukan
Davam probiotika.imunita "zacina" ve strevech.a pak se snazim vymackavat stavu z pomerance ale kazdy den si nevzpomenu...

Co domácí hlívová polévka plná imunoglukanů? ;o)