Může se dítě dusit vlhčeným ubrouskem?
Dobrý den ,
Moje 7 měsíční dcera si vzala ubrousky vlhčené a ja si toho nevšimla šla jsem si jen umyt ruce a vlhčený ubrousek mela narvaný v puse , vyndala jsem ji ho ale nevim jestli nějaký nemohla sníst , nic ji nebylo je stále vesela .. ale jsem v nervech , kdyby to snědla tak by se asi dusila ne ? Ale nic ji nebylo normálně pije , jí …
Tak jsem si schválně kousek vlhčeného ubrousku utrhla a zkusila ho sníst. A troufnu si tvrdit, že je vyloučené, že by ho 7měsíční dítě dokázalo pozřít 😄 Divím se, že ho vůbec měla v puse, protože je to fakt hnusný 😄 Při nejhorším by jí mohlo být špatně z toho, že ho vycucala, ale spíš ani to ne.
@jaja01k Tak já jsem si to představovala že ho jím jen teoreticky😃 bod za testování doopravdy 😃
Moc děkuji za odpovědi , tak budu klidná ja sni chtěla jet projistotu na pohotovost ale asi bych tam byla za krávu :D
Já myslím že určitě nebyla, chápu naprosto tu obavu. ❤️ Ale tady bych opravdu byla klidná 🙂
Vlhceny se jim nikdy nepodarilo utrhnout a snist, jen “vycucat”😂 obcas maji stejny napad s normalnim papirovym kapesnikem, nechapu. Neres to🙂
Moje děti jich oba pár vycucali a žijou 👍
Ty jo 🙈 tak nejsem první. Dceři je jedenáct měsíců a běžně jí papírové ubrousky a často cucá i vlhčené🤮. Dnes měla jeden v puse, nesla jsem jí z kuchyně do obýváku a v obýváku byl kapesník pryč 😭. Naprostá panika, nenašla jsem ho 🤷🏼♀️ věřím, že někde je a není to její břicho 🤯

Myslím že žádný nesnědla, byla bych v klidu🙂