icon

Může se změnit barva očí v 10 měsících?

kacii
8. črc 2012

Ahojte moji holcicce je 10 mesicu a kolem zornicek se ji vytvorily takove nahnedle "slunicka" je mozne aby se zmenila barva oci takto pozde a mate s tim nektera zkusenosti...jak vypada a probiha zmena barvy oci? dekuji za odpoved 🙂

Může se změnit barva očí v 10 měsících?Může se změnit barva očí v 10 měsících?
nattob
8. črc 2012

dccera má ten kruh doteď..je jí 7 let 🙂 kdo ví, třeba se ještě změní ale myslím že už je docela pozdě

natalie77
8. črc 2012

Určitě hnědoočka nebude, já takový kruh mám také a jinak mám oči zelené....

dezyre
8. črc 2012

Já si taky myslím, že to nic neznamená ;) já mám oči modro - zelené a kolem panenek mám širší hnědý kruh 😉

ange_de_la_morte
8. črc 2012

já myslím že ji to zůstane už takhle, mám uplně stejné oči

helcenka
9. črc 2012

Já mám oči taky dvoubarevné. Okolo panenek mám hnědý kruh a pak dál je mám zelené.
Ale jinak barva očí se jí může klidně ještě změnit. Manžel měl do dvou let oči modré a pak mu úplně zezelenali.
U vás bych to tipla, že už jí to takhle zůstane, možná hnědý kroužek časem trochu ztmavne. Móje mamka má oči úplně stejné, jako vaše princeznička 😀 .

veruska007
10. črc 2012

Já jsem dospělá a barva očí se mi stále mění! Občas mám hnědé, občas zelené, občas mix 😅

hansed
10. črc 2012

Většina dětí se rodí modrookých a barva se postupně ustáluje, to nás učili na škole 😉 každopádně, já na první barevné fotce, co mám a kde mi je 5 let jsem jasně modrooká a teď mám oči zelené... kdy se mi změnily, teda netuším 😉

simonceli
10. črc 2012

barva očí se prý mění až do 6-ti let. Myslím, že to je v pohodě, já mám taky hnědý kroužek kolem panenek

pejtho
12. črc 2012

Naše malá 12m zatím ještě oči dobarvené nemá. Každý měsíc se jí barva mění, nejdříve měla šedo-modré-jako všechny děti. Pak se jí začal dělat hnědý kruh uprostřed-já mám hnědé, tak jsem se radovala, že budou po mě. Pak se to zastavilo a oči měla chvíli dvoubarevné. Pak se zase objevila zelená-tu má manžel a teď se mi zase poslední měsíc zdá, že ta hnědá to všechno utlačuje 🙂

majatob
12. črc 2012

moji dva starsi loupeznici maji taky dvoubarevny oci, vevnitr hnedy a zvenku modry 🙂 doufam, ze jim to tak vydrzi, vypada to hezky 🙂

majka1976
12. črc 2012

Moje dcera měla šedomodré oči a ve 3 letech se jí začaly dělat kolem zornice hnědé tečky, teď má celé oči hnědé.

beruska24.9.
12. črc 2012

jsem na tom podobně jako @veruska007 oči se mi neustále proměňují, takže sama pořádně nevím, jakou mám momentálně barvu očí 😀 jak jsem časem vypozorovala, tak je to dle rozpoložení mé osoby. když jsem v pohodě, mám jiné, když jsem nemocná nebo se necítím zrovna nejlépe, tak se barva opět změní. barevně se pohybuji od modro-šedé až po zeleno-hnědou, vyjímečně zlatavé skvrny kolem zorniček 😵

moniulik
3. bře 2016

Ahoj, Kaci, muzu se zeptat jak to dopadlo? 🙂 jake ma dceruska nakonec oci? Mame oci podobne, tak jsem zvedava, dekuji 🙂)

adriana2828
7. říj 2017

Take to takto mame,jako na fotce. Pul rok je za nama a porad stejné beze zmen..jsem nedockava 😅

hesstia
7. říj 2017

půl roku není určitě pozdě 🙂 dcerka měla do roku a půl modré oči a najednou skok a má je krásně zelené po mně 🙂

looolaaa
7. říj 2017

v půl roce mělo jedno moje dítě půlku oka modré a půlku čistě hnědé :D ale né ty barvy do sebe vpitý ale jak když to oko prostě někdo vezme vejpůl.. - teď má dva roky a je to jak já, od zorničky zelená a okraj hnědý.

první měl čistě modré dlouho - po roce od zorničky žlutá a teď má jak otec - žlutý prstenec okolo zorničky reagující na světlo a jinak světle modrá