icon

Může to být epilepsie nebo jen klimbá?

lusynkova
16. čer 2019

Zdravím maminky,

jdu si k vám pro radu. Mám druhé dítě, týdenního novorozence. Během kojení i mimo něj jsou chvilky, kdy je trochu mimo, má otevřené nebo pootevřené oči, které jí různě jezdí do stran, nahoru a dolů, v sloup... U toho se často usměje, jinak je v klidu. Myslela jsem, že usíná, ale většinou to trvá tak půl minuty a probere se. Teď třeba
po tom tvrdě usnula. Byla při porodu trochu přidušená, Apgar skóre měla 5, 9, 9. Rychle to rozdýchala. U syna si tohle nepamatuji, možná jsem to neřešila...

Dělají, nebo dělala to vaše miminka také?

Moc děkuji...

klea81
16. čer 2019

Podle mě jen spíš usíná, zmiňte se na kontrole u pediatra.

lusynkova
autor
16. čer 2019

@klea81 určitě se zmíním. Díky

barulina
16. čer 2019

Tohle ma dcera delala u kojeni bezne. Oci sejdrem a silene spokojena

lusynkova
autor
16. čer 2019

@barulina Moc děkuji. Občas to dělá i po kojení, ale to pak usne, takže asi to bude před usnutím.

la_amanita
16. čer 2019

To je úplně normální.

lusynkova
autor
16. čer 2019

@la_amanita Děkuji!!!!

hansed
16. čer 2019

Rekni to na kontrole. A sleduj ji, kdyby se to stupnovalo, res to. Nase mala ma epi, prvni zachvat mela ve 2 mesicich, skubala ji nozicka a zhorsovalo se to. Pokud se to nebude zhorsovat, stupnovat, asi bych byla v klidu 😉

lnk84
16. čer 2019

@lusynkova náš to taky dělal, teď jsou mu tři měsíce a už to nedělá..asi je to jak u kojení usinaji, ale doktorky jsem se neptala..

astyna88
21. čer 2019

Starsi syn spi podobne divne. Vzdy se mu pootevrou na skvirku oci,je videt jak silha a on uplne tuhej...dela to od mala

gracinka7
21. čer 2019

Jen spí 😉

karoczde
4. črc 2019

Mému synovi jdou taky oči v sloup když usíná... A občas jakoby i zamrzne.. nevím nějak jsem to neřešil... to s těma očima jsem to brala prostě tak, že usíná, že to ještě úplně neovládá a to druhý, že se na něco soustředí, většinou pak vyšel nějaký prd z něj.. budou mi teprve 3 týdny..