Názor na nosítko Globetrotter - zkušenosti

luckak1983
29. led 2019

dobry den mamiky,chtela bych se jen zeptat na nazor ohledne nositka https://www.mimulo.cz/nositko-womar-globetrotte...

peta34
29. led 2019

ahoj, nebrat není ergonomické a nelze tam dítě podsadit. Přihlas se na FB do skupiny Nosíme děti, skvěle ti tam poradí a je zde i prodejní album.

vironeka
29. led 2019

ahoj, já bych do něho nešla - nevypadá, že miminko mezi nožkama dostatečne podepře - takže v tom tak trochu visí, přetěžuje se páteř. Já vždycky radím kouknout na facebooku do nějaké nosicí skupiny z Tvého města nebo okresu, dneska jich je spousty, maminky poradí přímo i osobní zkušenosti , dávají si hromadné srazy, kde si můžeš potom ta nosítka nebo šátky vyzkoušet. Zatím jsem se alespoň nesetkala s maminkou, která by řekla ne, nepůjčím ti to zkusit 🙂
Takové malé vodítko je, aby v popisu zboží nebylo napsané klokanka, ale ergonomcké nosítko, ale dneska to už spoustu výrobců a prodejců také prokouklo a vydává za ergonomické kde co. ..

vironeka
29. led 2019

*zkus vyhledat na facu hesla jako např. Nosíme v ***nebo *** šátkařky...a tak

jaja01k
29. led 2019

Tohle určitě ne. Jak napíšou klokanka a že můžeš dítě nosit otočené k sobě čelem i zády, je to špatně. I podle té fotky je to úplně nevhodné.

popelka1984
29. led 2019

Když chci koupit nějakou důležitou nebo velkou věc se kterou nemám zkušenosti, nebo nevím podle čeho vybrat dobrou tak si prostě najedu na internetu "jak vybrat... (dětské kolo, helmu, notebook a podobně), několik stránek si pročtu, pak vybírám