icon

Chicco nosítko pro 9týdenní miminko. Jaký máte názor?

14. črc 2021

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na názor chicco nosítka pro 9 týdenní miminko.
Děkuji

malenka3
•
14. črc 2021

Zkus vybrat lépe, Chicco není nosítko, ale visítko. Nesplňuje podmínky ergonomičnosti.
Nejsem kdovíjaký nosič, jsem spokojená s Love & Carey one, ale jistě se tu objeví další tipy.

zelenaesmolda
•
14. črc 2021

Neni ergonomicke,nebrat.

codal
•
14. črc 2021

Holky mají pravdu, není ergonomické, je nevhodné. Já měla pro miminko Storchenwiege, to je od narození, ale nakonec mi byl pohodlnější šátek.

drep
•
14. črc 2021

Chicco nebrat. Já od tohohle věku nosila v úplně obyčejném bavlněném šátku šanami a to jsem říkala, že šátek nikdy, že se nehodlám učit vázat a že jsem nešika a kdesi cosi. Základní úvaz je fakt šíleně jednoduchý a šátek je pohodlnější než nosítko.

mamikry
•
14. črc 2021

Nebrat, jak se tu psalo. Ja ted porizuji satkove nositko Monilu, satek je na me vyssi divci. 🙂

daisy95
•
14. črc 2021

Muzu se jen zeptat podle ceho posuzujete jestli nositko je nebo neni ergonomic ? Nemyslim primo znacku chicco.. ja verim certifikatum a spravnemu nastaveni nositka.. ale vzdycky se u diskuze s nositky strhne diskuze co je a neni ergonomic tak by me to zajimalo.. 🙂 taky mam pocit ze spoustu znacek je odsuzovanych na zaklade jejich starych nevyhovujicich modelu nositek.. pritom nove modely jsou v poradku a splnuji vse co maji…

daisy95
•
14. črc 2021

@marimanta tohle mam prectene, diky.. 🙂

malenka3
•
14. črc 2021

@daisy95 tak zrovna koukám na to Chicco, jestli nemáš náhodou pravdu. Novější model Chicco, ještě se pyšní tímhle "Chicco Easy Fit je klasifikován jako nosič „pro zdravé kyčelní klouby".
A když se podíváš na ty fotky - https://www.mall.cz/nositka-satky-krosnicky/chi...
Tak jen druhá fotka, kdy je dítě čelem ven (to není nikdy ergo 🤦‍♀️), třetí fotka, jak nožičkami visí, to je fakt hrůza, že to vydávají za ergo 😔 Pak se v tom vyznej, když maminky řeknou "kdyby to bylo zlé, tak to přeci neprodávají" 😔 A každý se v tom opravdu neorientuje.

codal
•
14. črc 2021

@malenka3 přesně, je to asi nový model, ale ty nožičky jsou pořád špatně.

zelenaesmolda
•
14. črc 2021

@daisy95
v ergo nositku ma dite kulata zada a nozicky do tvaru M,tzn kolinka ma vys nez prdelku.
Zadne nositko,ve kterem muzes nosit celem od sebe neni ergo.

me_druhe_ja
•
14. črc 2021

Nošení nesnáším, je to jedna z nejmíň praktických věcí, ale tohle nosítko je fakt špatně. Já mám v záloze Monilu UNI, je od 5kg/55cm. 🙂 Naštěstí jsem použila jen párkrát. 🙂

85hanina
•
14. črc 2021

Chicco nebrat... Výše uz bylo vysvetleno 😉
A tem, co se me ptaji, proc by tohle "visitko" melo byt pro dite spatne a nepohodlne, rikam, at se povesi za kalhotky mezi futra a samy uvidi, jak jim to bude nebo nebude prijemne 😁
Pro takoveho mrnouska jsem take mela satek, ac jsem se ho ze zacatku bala, ale je to jednodussi, nez to vypada .

autor
•
14. črc 2021

Děkuji všem 😊 po dlouhé době jsem se setkala s diskuzí kde se nenavazi jedna do druhé 😊😊 moc děkuji

shlavacova
•
10. srp 2021

Urcite ne!! Neni ergo!! Pokud chces nosit a hlavne tak, abys mimcu neublizila, musis bud satek nebo ergo nositko. Pokud bys tapala, ted v zari bude festival Kouzlo noseni a kontaktniho rodicovstvi, tam muzes vse vyzkouset a poradit se🙂 https://facebook.com/events/s/kouzlo-noseni-fes...