icon

Neklidné a brečící miminko

rakysaly
6. zář 2015

Ahojky. Mam mesic a pul starou holcicku. Stava se ze po nakojeni je neklodna. Resim to chozenim,chovanim a houpanim. Kdyz to nepomuze, tak do 2 hodin od posledniho kojeni zkusim znova nakojit a vetsinou to zabere. Ale ted mi pri kojeni brecela a po nakojeni asi 3x ublinkla. Uz nevim co s tim.. Zda to muze signalizovat neco vazneho... Teplotu ale nema... Neni ji ani zima ani teplo...Poradite mi prosim?

elib
6. zář 2015

ahoj, myslím, že maličká chce prostě být s Tebou - viz. to, že po dalším kojení je klidnější (kojení není jen o hladu, ale i o blízkosti, miminka se uklidní, cítí mámu). Doporučuji si pořídit šátek nebo ergonosítko na nošení, miminka jsou v něm spokojená.

eficenka
6. zář 2015

také jdu s radou pořízení šátku nebo nějakého ergonomického nosítka...
využila jsem u obou dcer a byl klid.. první dcerku jsem si troufla nosit až po 1. měsíci, do té doby jsem doma skoro nic neudělala, protože jsem neustále chovala.. u druhé jsem vázala den po porodu 🙂 a kojení je v pořádku i když je po hodině, po dvou...

klaire22
6. zář 2015

Za sebe taky doporučuji šátek, je to super "vynález" :- Mojí maličké teď lezou zuby, je věčně umrmlaná,ufňukaná, furt by se jen nosila a byla u mě a šátek je pro nás záchrana 😉 Mám doma starší dcerku a potřebuji fungovat, takže šátek beru všema deseti 😀