icon

Neustále návštěvy s miminkem. Jaký máte názor?

anna189
13. bře 2020

Hezký den holky. Mám 3mesíční miminko a od všech slyším jen ,,tak prijed na půl dne, já půjdu jezdit" to by v mém případě znamenalo vajíčko do auta, hlubokou korbu a konstrukcí, věci na prebalovani, věci na krmení, ohřívač lahví apod... máme velký prostorný kočár do terénu a je to fakt jít 4x do auta a vše tam natahat aby si mohli povozit... docela mi to vadí a jsem radši když přijedou oni na chvíli. Navíc doma je doma ze 😊 rodinu a příbuzné máme asi 30 min autem... oni se nějak nezdrahaji přijet a pak jen slychavam achjo my miminko ani nevidíme... jaký máte na to názor? Manžel dělá na směny takže jsem ráda když někam jedeme na delší čas že mi s tím pomůže... a dělá to i rád... jen ty delší návštěvy bez něj nemám ráda....

Strana
z3
foxietrixie
14. bře 2020

opravdu nevidím důvod, proč oni nepřijdou za dítětem. To je snad normální, že se dospělí přizpůsobí potřebám miminka, nemyslím si že je pro tak malé dítě prospěšné ho pořád někam tahat jak kočka koťata...

bassetlady
14. bře 2020

@foxietrixie přesně. Na mě tchýně taky divně koukala, když dostala ceres, že přijela o 2 hodiny později a ještě se opřela o zvonek. Nebo nečekaně přijela s kamarádkou a hrozný divení, že jsem s malou venku( prostě odpoledne spávala jen v kočáru a vydržela klidně 4 hodiny) a dělat malé bordel v režimu a sobě zbytečnou pakárnu, kdyby byla protivná to mi rozhodně nestálo za to. A návštěvy u ní? Taky ať si odpočinu, že půjde s kočárem. Ale to si mám jako v cizím bytě dáchnout na gauči?! Ale že by přijela k nám ( je v důchodu, času má kupu), abych si třeba uklidila to ne.

bassetlady
14. bře 2020

@alilali už jsem myslela, že jsem jediná nějaká divná. Já tu navštěvovací kulturu úplně nesnáším. Sedět a pindat nesmysle s lidma, s kterýma si nemám co říct.

vojtkovalada
14. bře 2020

Je to úplně normální ze se ti ,, nechce,, . Vždyť kdo chce,at si jezdi,damy uprimne bych chtěla vidět dovolenou s 5 mesicnim děťátkem, jak tu nekde padlo, a ne normalni mi to fakt nepřijde. My s manželem razime, že my jsme chtěli děti, tak se jim prvnich par let přizpůsobíme👍👍 nebudu do noci na oslavach, na navstevu jen tak na hodku, stejne je to dyl nebavi( a to si pak clovek rozmyslí, jestli bude pul dne balit věci kvůli chvilce🤣🤣) a půjčovat je do kočárku? Booze, jsou moji, vzd,t tchyne si snad jezdila se svymi detmi,ne .. pro mě tečka, ALE každý to ma jinak👍 jen ja osobne jsem se uz konecne naucila, ze si jedu podle mých pocitů ,a ne podle toho, abych nekoho nahodou neurazila mym postojem. A tak mi to vyhovuje, a moc se mi ulevilo...a kdo nás chce vidět, tak si cestu vždy najde, několikrát se mi to uz potvrdilo. Krásné dny preji🌞🌞

mariegroth
14. bře 2020

@anna189 No to ti rozumim. Kez by lidem doslo, ze kdyz jsou diteti tri mesice, tak se asi moc nevyspis, neuklidis, neuvaris...a krafat u nekoho na gauci je to
posledni co chces delat. Proste bych jim rekla jak to mas. Ze ted nepotrebujes, ze ted si chces uzit maleho. Bohuzel spousta lidi se kasa, ze ti kdykoliv pohlidaji, zavolej 24/7 a budou tam. V realu je to pak jine.

anna189
autor
14. bře 2020

@mariegroth no přesně tak... mají velký pocit uzitecnosti... ale asi zapomněli jaké to už je mít malé miminko a s čím maminka opravdu potřebuje pomoci... děkuji asi to stejně dopadne tak ze jim to budu muset říct proto že teď se tím uziram akorát tak ja abych se všem zavdecila

alilali
14. bře 2020

@bassetlady Nejsi. I můj partner nemá rád návštěvy. Mě stačí když se někdo stavi třeba fakt na rychlou kávu (max. 30 min) a odchází, ale idelani stav je, když nikdo nechodí 😃😃😃

Strana
z3