icon

Novorozenec spí jen hodinu

strmilka
4. lis 2019

Dobry večer,chtěl bych se zeptat.Maly ma 3tydny a spi jen hodinu,i vecer.je to normalni?

kafr
4. lis 2019

Jako přes den, nebo za celých 24h spí jen hodinu? 😅
Jo, je to normální, dcera takhle nespala taky. Pak to ještě zkrouhla na 20 min dopoledne a 20 min odpoledne 🙄 to neuvaříš ani brambory 🤪 n
Naštěstí v noci spí (teda budí se pořád docela dost, ale hned zase usne).

sobist
4. lis 2019

Mě teď tak dcera začala taky spát, asi spurt nebo něco. Ono se to srovná, jen vydržet! 🙂 (Jojo, vím, že se to lehčeji píše, než když musíš furt vstávat a nevyspíš se ani nic.. :D)

mariegroth
4. lis 2019

Kazde dite je jine a nektere spi vice, nektere mene. Dost zalezi na tom, Jake ma treba prostredi. Budi se hlady? Budi se kvuli reflexum?

kackaw
5. lis 2019

Nasemu matesovi budou tri mesice a od 2 tydnu pres den spinka jen cca dve hodky v kocarku, doma neudelam skoro nic, dokud neprijde tatinek😂😂😂

ange_de_la_morte
5. lis 2019

Jako že nespí déle než hodinu ? To znám .... u nás to už ale vygradovalo o stavu že po hodině a půl uspávání spí 20 minut, přes den si dá takto 2x20minut, v noci doteď spala celkem u prsa, poslední 3 noci už ani takto, večer usla v půl 12, opět vzhůru od půl 2 - usla teď v půl 6 , za půl hodiny musím budit staršího abychom stihli školu, takže si nelehnu :( .... přeji pevné nervy

konidana
5. lis 2019

Pokud spí a každou hodinu se budí, není to u novorozence nic neobvyklého, že nespí déle najednou.
kamarádka měla několik měsíců úplně neodložitelný miminko. Buď jí spalo na hrudníku, nebo v náručí nebo řvalo. Bylo to dlouhé (hlavně pro ni) období, ale přešlo 😉

hanasedla
5. lis 2019

Já jsem si taky užila ,když si na to vzpomenu furt jsem kojila a dítko mi málo spalo byla jsem z toho moc nervozní řešila jsem z paní doktorkou říkala ,že musíme přečkat to období a opravdu období skončilo 😉 přestala jsem být i nervozní já.

strmilka
autor
7. lis 2019

Moc děkuji za reakce,sem o něco klidnější☺

mamkalucka666
10. lis 2019

Prosím vás hlavně nic nepreckavejte! Miminko chce být neustále s maminkou, hlavně novorozeně které bylo 9 měsíců u maminky v břiše. My nejdřív dávali do kočárku ale to malý jen plakal a nespal a byl to začarovaný kruh. Tak jsme začali satkovat a z uplakaného miminka se stalo usměvavé a spokojene miminko. Prosím, hlavně nepreckavat, miminkům to strašné ubližuje. Doporučuju knihu Koncept kontinua,kde je hezky vysvětleno proc by žena měla své dítě mít neustále u sebe,dokud se její miminko samo a pomalu nezačne oddalovat (převalování, lezení, chození). Tak přeju hodně štěstí a užívejte si materstvi