Novorozenec spí jen hodinu
Dobry večer,chtěl bych se zeptat.Maly ma 3tydny a spi jen hodinu,i vecer.je to normalni?
Mě teď tak dcera začala taky spát, asi spurt nebo něco. Ono se to srovná, jen vydržet! 🙂 (Jojo, vím, že se to lehčeji píše, než když musíš furt vstávat a nevyspíš se ani nic.. :D)
Kazde dite je jine a nektere spi vice, nektere mene. Dost zalezi na tom, Jake ma treba prostredi. Budi se hlady? Budi se kvuli reflexum?
Nasemu matesovi budou tri mesice a od 2 tydnu pres den spinka jen cca dve hodky v kocarku, doma neudelam skoro nic, dokud neprijde tatinek😂😂😂
Jako že nespí déle než hodinu ? To znám .... u nás to už ale vygradovalo o stavu že po hodině a půl uspávání spí 20 minut, přes den si dá takto 2x20minut, v noci doteď spala celkem u prsa, poslední 3 noci už ani takto, večer usla v půl 12, opět vzhůru od půl 2 - usla teď v půl 6 , za půl hodiny musím budit staršího abychom stihli školu, takže si nelehnu :( .... přeji pevné nervy
Pokud spí a každou hodinu se budí, není to u novorozence nic neobvyklého, že nespí déle najednou.
kamarádka měla několik měsíců úplně neodložitelný miminko. Buď jí spalo na hrudníku, nebo v náručí nebo řvalo. Bylo to dlouhé (hlavně pro ni) období, ale přešlo 😉
Já jsem si taky užila ,když si na to vzpomenu furt jsem kojila a dítko mi málo spalo byla jsem z toho moc nervozní řešila jsem z paní doktorkou říkala ,že musíme přečkat to období a opravdu období skončilo 😉 přestala jsem být i nervozní já.
Moc děkuji za reakce,sem o něco klidnější☺
Prosím vás hlavně nic nepreckavejte! Miminko chce být neustále s maminkou, hlavně novorozeně které bylo 9 měsíců u maminky v břiše. My nejdřív dávali do kočárku ale to malý jen plakal a nespal a byl to začarovaný kruh. Tak jsme začali satkovat a z uplakaného miminka se stalo usměvavé a spokojene miminko. Prosím, hlavně nepreckavat, miminkům to strašné ubližuje. Doporučuju knihu Koncept kontinua,kde je hezky vysvětleno proc by žena měla své dítě mít neustále u sebe,dokud se její miminko samo a pomalu nezačne oddalovat (převalování, lezení, chození). Tak přeju hodně štěstí a užívejte si materstvi

Jako přes den, nebo za celých 24h spí jen hodinu? 😅
Jo, je to normální, dcera takhle nespala taky. Pak to ještě zkrouhla na 20 min dopoledne a 20 min odpoledne 🙄 to neuvaříš ani brambory 🤪 n
Naštěstí v noci spí (teda budí se pořád docela dost, ale hned zase usne).