Od kdy dítě spí pod peřinou?
půlročnímu zatím dávám fusáček, protože by se odkopával, od kdy jste zkusili deku?
v pytli spala do půl roku, pak se v tom začala otáčet a sukovala se, od tý doby spala přikrytá tak 5x
Malá spala pod peřinou/dekou brzy, asi od 2 měsíců.
od narozeni 🙂
V pytli spal do 2 let uplne spokojeny, pak jsme jednou dali perinu a uz se ji nechtel vzdat :D
moje deti v zadnem fusaku nespaly takze jen na jare kdy se narodili v zavinovacce a tak od dvou mesicu pod perinkou, asi od roka s polstarkem
obě děti přesně od 1,5roku věku, v době, kdy se uměly už i samy přikrýt. Do 4 měs. zavinovačka, do 1,5 roku spací pytel.
Tak moje dcerka do 3 mesicu v zavinovacce a pak az doted (16 mesicu) ve spacaku. A minimalne do 2 let, mozna do 2,5, nez bude mit velkou postel ji asi necham ve spacaku. Mam i veliky, ktery ma 110cm, takze se vleze. Nijak ji to nevadi a ja jsem v klidu, ze se neodkopava. Ted pres leto ho ma uplne tenoucky a na zimu davam hrubsi.
Jednou jsem ji dala jen perinu a byla z toho viditelne nervozni a furt nechapala, jak je mozne, ze ji z toho lezou nohy. 😀
první od narození, druhý začne asi příští týden - v měsíci. Zavinovačka mu nevyhovuje
od té doby, co jí rodiče dítěti dají 🙂
Naše spí od novorozence pod dekou/ peřinou 🙂
Holky spaly asi do 2 ve spacáku, pak peřinu, ale třeba na zimu jsem jim dala zpátky fusak, protože se odkopávaly a v pokoji mají docela chladno.
Taky hned od narození 😉
take spime od narozeni

mě spí malá pod dekou/přikrývkou o malička, teď ji je 19měsíců a přes léto se samozřejmě odkopává, ale máme v ložnici vedro(26°C), tak je to spíš dobře. Ale jinak když máme v místnosti 19°C , tak zůstane přikrytá.