icon

Od kdy dítě spí pod peřinou?

nakad
5. srp 2015

půlročnímu zatím dávám fusáček, protože by se odkopával, od kdy jste zkusili deku?

radulka57
5. srp 2015

mě spí malá pod dekou/přikrývkou o malička, teď ji je 19měsíců a přes léto se samozřejmě odkopává, ale máme v ložnici vedro(26°C), tak je to spíš dobře. Ale jinak když máme v místnosti 19°C , tak zůstane přikrytá.

lv
5. srp 2015

v pytli spala do půl roku, pak se v tom začala otáčet a sukovala se, od tý doby spala přikrytá tak 5x

dannyblakely
5. srp 2015

Malá spala pod peřinou/dekou brzy, asi od 2 měsíců.

vrabcak0007
5. srp 2015

od narozeni 🙂

patrusa
5. srp 2015

V pytli spal do 2 let uplne spokojeny, pak jsme jednou dali perinu a uz se ji nechtel vzdat :D

chroustinka
5. srp 2015

moje deti v zadnem fusaku nespaly takze jen na jare kdy se narodili v zavinovacce a tak od dvou mesicu pod perinkou, asi od roka s polstarkem

olusenka
5. srp 2015

obě děti přesně od 1,5roku věku, v době, kdy se uměly už i samy přikrýt. Do 4 měs. zavinovačka, do 1,5 roku spací pytel.

alcar
5. srp 2015

Tak moje dcerka do 3 mesicu v zavinovacce a pak az doted (16 mesicu) ve spacaku. A minimalne do 2 let, mozna do 2,5, nez bude mit velkou postel ji asi necham ve spacaku. Mam i veliky, ktery ma 110cm, takze se vleze. Nijak ji to nevadi a ja jsem v klidu, ze se neodkopava. Ted pres leto ho ma uplne tenoucky a na zimu davam hrubsi.
Jednou jsem ji dala jen perinu a byla z toho viditelne nervozni a furt nechapala, jak je mozne, ze ji z toho lezou nohy. 😀

kkouzlo
5. srp 2015

první od narození, druhý začne asi příští týden - v měsíci. Zavinovačka mu nevyhovuje

chris_n
5. srp 2015

od té doby, co jí rodiče dítěti dají 🙂

beruska125
6. srp 2015

Naše spí od novorozence pod dekou/ peřinou 🙂

betelgeuzz
6. srp 2015

Holky spaly asi do 2 ve spacáku, pak peřinu, ale třeba na zimu jsem jim dala zpátky fusak, protože se odkopávaly a v pokoji mají docela chladno.

reriska
6. srp 2015

Taky hned od narození 😉

kristyna90
6. srp 2015

take spime od narozeni