Potřebuji pomoct s křiklounem. Poradíte?
Dobrý den potřebuji radu, jsem zcela v koncích. Mam skoro 2 měsíčního chlapečka, každý den skoro cely jenom řve, na rukách většinou ne ale jinak ječí a ječí bříško ho netrápí, ječí i když je prebaleny,nakojeny,odbrknuty. To ze křičí doma ještě nějak zvládam ale ječí i v kočárku a to mě strašně deptá mám i staršího syna a ten byl vážně svatý a chci sním jezdit do města na hřiště ale můj malý čert mi to neskutečně znepříjemňuje nemohu ho pořad mít na rukách a ve svých dvou měsících váží skoro 7 kilo takže cely den v nosítku mi zničí záda. Je zlaty od doby co začne být večer, spí krásné někdy i celou noc třeba od půlnoci do 8 rána úplně v pohodě a pak zas peklo, jsem z toho zničena miluju procházky s kočárkem ale můj syn mi z každé procházky děla noční můru.
@skarol šátek mám objednány tak uvidim
@patricie1226 to je fajn,mohl by pomoct. Moc držím palce,vím co to je. Syn mi takhle plakal taky,ale u něj to bylo reflexem
Stolice pěkná? Jestli to nemůže být třeba ABKM?
Nemuze ho v uplnem lehu palit zaha? Neboli ho krcni pater? Nemuze to byt abkm? Poradila bych se u pediatra. Vzdycky za tim neco je.
A koukala jsi na kiss syndrom? Znam jednu maminku, co mela porad uplakane (dobre, urvane) mimco. Stacila jedna navsteva fyzio, cviceni a ma andilka...
Moje dcera takhle neustale rvala (ne plakala, ale cssto fakt rvala) 7 tydnu, az dokud mi nebylo doporuceno nechat ji vysetrit u osteopata. Osteopatka zjistila, ze ma zablokovana raminka a zada a bolela ji temer veskera manipulace a musela byt chudera stale v bolestech. Pak jsem se na FB pridala k zenam co to resi a zjistila jsem, ze je to opravdu casty problem - hlavne tedy po narocnych porodech, coz zrovna nas pripad nebyl, ale dcera mela blokaci uz z briska, byla dlouho sestoupena a nemohla menit polohu. Pokud te o tom zajima vice, podivej se na FB na stranku KISS syndrom - sdileni zkusenosti. Take se dceri v te dobe zacaly projevovat potravinove alergie (zacala vylucovat hleny a krev) a mela silny reflux. Oboji se vyresilo dietou. Drzim pesti, at je brzy lepe, taky jsem to nezvladala, bylo to s tim starsim ditetem k tomu neunosne.
@patricie1226 U nás bylo s druhou dcerou to samé, to nebyl pláč, to byl řev, šílený! Jediné, co mi dávalo sílu to zvládnout bylo, že krásně spala v noci, být unavená, tak to nedám tak lehce. Nebylo to bříško, to jsem si byla jistá, hodně mi pomohl šátek a taky jsem si později přečetla o termínu čtvrtý trimestr a na malou to fakt sedělo, po třetím měsíci otočka a naprosto úžasné dítě! Zkoušeli jsme i kraniosakrální terapii, doporučuju pátrat, nosit, ono se to časem zlepší. Kamarádka taky měli potíže, tam to bylo bříško, ale taky se to pak po tom třetím měsíci zlepšilo, je to dost časté.
Občas čtu o kiss syndromu, taky zajímavé. Šátek nás fakt zachránil, že jsem měla volné ruce a mohla si ohřát oběd a trochu fungovat, ona si ho oblíbila, postupně jsem nosila méně, střídala s kočárkem, ale vždy měla šátek a časem nosítko u sebe. Nebudeš nosit furt, neboj, bude to méně a méně, ale dá to dítěti jistotu a důvěru v tebe. Moc držím palce!

@pinkyy mě se nechce přecházet na UM když ho večer nakojim a spí celou noc skoro