icon

Prdíky a kolika. Je možné, že má někdo opravdu spokojené miminko?

oililygirl
5. lis 2019

Pojdme se podporit a sdilet zkusenosti!
Jak u prvniho, tak u druheho ditete zazivame zachvaty place a bolesti briska. Mame kapicky, gel, trubicku, ja dietu, ale nekdy nezabira vubec nic.
Je opravdu mozne, ze ma nekdo spokojene usmevave miminko?

Strana
z2
puhelin
10. lis 2019

@eofab Jsou alergen jako treba citrusy. Zavadim je az kdyz se prdy trochu ustali.

nikolakoezlova
10. lis 2019

@oililygirl ještě mě napadlo, že já denně piji vodní kefír. Dávám si i cibuli, jim úplně všechno a bolení dcera nemá a to jí jsou 2 měsíce. Syn před 5 lety mi řval pořád, ale to jsem taky stále nic nejedla, všechno ze stravy vyřazovala. Prý se má jíst jako v těhotenství. Střídmě prostě jíst všechno. Takže já si klidně i dám malé černé pivo a je nám hej 😀

mourovatakocka
10. lis 2019

@oililygirl My jsme měli spokojené miminko za splnění určitých podmínek. Musela být hodně s námi, ideálně v náručí, na tygříka, aby viděla, často kojená, každý večer tyčinka na vyprdění a vyprázdnění, někdy tyčinka i přes den. Kecy, jak si dítě zvykne na pomoc s prděním a pak se samo nevyprázdní, jsou jen strašení. Bohužel jsem tyhle jednoduché věci pospojovala pozdě, moje chyba. Ale pak to u nás bylo fajn a ty na to taky přijdeš, jak na prcka 🍀

mourovatakocka
10. lis 2019

@oililygirl A ještě podotýkám, že jsem jedla nakonec všechno. Když jsem se v něčem omezovala, bylo to k ničemu, jen jsem měla hlad, nebo alespoň chuť na něco jedlého a ne nemastné a neslané dietní fuj. Prostě na prdíky zlata tyčinka a blízkost mámy nebo táty.

oililygirl
autor
10. lis 2019

@mirinda35 a co s vama delala?

oililygirl
autor
10. lis 2019

@martiniquest zkousela, rve i v nem

oililygirl
autor
10. lis 2019

@paaola momentalne bez BKM a soji, jinak piju pouze neperlive napoje, nejim ty primarne nadymave veci jako hrach, kvetak atd.

oililygirl
autor
10. lis 2019

@lucifux tak ja uz to mam podruhe, jako vase druhe mimi...ikdyz teda syn byl jeste o neco horsi, ale to asi bylo taky mnou, ja na tom byla dost psychicky spatne, tak to mu asi taky nepridalo

oililygirl
autor
10. lis 2019

@mourovatakocka no trubicka je nas nejlepsi pritel, u syna jsem se bala casto pouzivat, presne jak pisete...ted ji pouziju kdykoliv si myslim, ze to male pomuze, kojim velmi casto, kolikrat ji to pomuze se uvolnit...zklidnit...

oililygirl
autor
10. lis 2019

@nikolakoezlova myslite, ze je to tim kefirem?

nikolakoezlova
10. lis 2019

@oililygirl Asi ano, já jinak taky měla dost problémy s bolením břicha. Hodně jsem si kupovala probiotika a laktobacily, ale teď piju jen ten vodní kefír a občas i mléčný. Celkově mi to trávení díky těm hodným bakteriím jde lépe.

mamkalucka666
10. lis 2019

Ahoj já rozhodně doporučuji přečíst knihu Koncept kontinua, možná pochopíš proč tvé miminko pláče. Mě miminko bylo uplakane když jsem ho zkoušela dávat do kočárku, dudlicek, postýlka. Bylo to hrozně, takže jsem asi když mu byl měsíc začala satkovat, mazlit se, spí s náma v posteli a je to vyměněné dítě. Užíváme si to a všem muži satkovani jenom doporučit. Tvoje miminko prostě chce být s tebou, a každá máma by měla chtít být se svým miminkem. Tu knížku vážně doporučuju ;)

nikolakoezlova
10. lis 2019

@mamkalucka666 Přesně tak! Taky s námi spinká a též šátkujeme. Užívám si to, pak už budou děti velké a nebudou mít zájem o rodiče.

mirinda35
10. lis 2019

@oililygirl jen,,výslech,, o dítěti. Jestli se potí,kde,jaký ma nálady,vzteka se,kdy začíná problém, jak probíhá apod. Na základě cca hodinového výslechu mu doporučila Homeo. Za dva dny bylo po všem

oililygirl
autor
11. lis 2019

@mamkalucka666 ja tu knihu cetla, uz s prvnim miminkem, kniha fajn, ale nam nepomohlo ani mazleni, ani noseni v satku

Strana
z2