icon

Proč se měsíční miminko stále napíná a nespí?

zeynepka21
6. čer 2024

Ahojte ženy,mám měsíční miminko které se pořad napíná,natahuje v kuse vůbec nespí tak jak by měl protože ho to pořád budí,je strašně neklidnej.Jinak jsem kojící matka ale včera jsem zkusila Nutrilon z důvodu toho že mu bylo pořád málo pořád byl hladový.jenže ani ten Nutrilon nezabírá a vůbec nevím.

titina12
6. čer 2024

Proč nutrilon když plné kojíš ? Nechápu dejme tomu asi bych zkusila miminko zavázat do zavinovačky dát ručičky podél těla a pořádně ho blbě řečeno svázat aby měl pocit těsného prostředí jako v brisku.

verunnaj
6. čer 2024

Nutrilon zahodí ať si nezkazis kojení, zkus fakt zavinout. Probiotika a nebo vysadit vigantol.

zeynepka21
autor
6. čer 2024

@zeynepka21 svázala sem do zavinovačky a je to pořad stejné

zmrzlinka
6. čer 2024

A netrápí ho prdíky?Zkus Espumisan při každém krmení.V nejhorším rektální rourku.

cilkat
6. čer 2024

Moje příšerka byla prostě kontaktní - klidná byla jen na mě. Šestinedělí jsme s ním proležela na gauči, pak šel do šátku. ... Sám spal tak 20 minut a byl vzhůru. A to i v noci.

veruuu_kubesovic
6. čer 2024

@zeynepka21 a proč mu dáváš nutrilon? Je vedro, tak prostě koj na požádání, nic neres, hladový nebude, možná ho začínají trápit prdiky...

junomcgaff
11. čer 2024

A správná manipulace! Doporučuji od Evy Kiedroňové knihu Něžná náruč rodičů. My taky dávali malou spát na péřovou peřinku, hezky se tam uvolnila.

junomcgaff
11. čer 2024

Jinak já celé šestinedělí proseděla v křesle s dcerou na sobě 🤣 Když se vzbudila strčila jsem jí prso, občas usnula v kočáru a takhle pořád dokola.