Proč se měsíční miminko stále napíná a nespí?
Ahojte ženy,mám měsíční miminko které se pořad napíná,natahuje v kuse vůbec nespí tak jak by měl protože ho to pořád budí,je strašně neklidnej.Jinak jsem kojící matka ale včera jsem zkusila Nutrilon z důvodu toho že mu bylo pořád málo pořád byl hladový.jenže ani ten Nutrilon nezabírá a vůbec nevím.
Nutrilon zahodí ať si nezkazis kojení, zkus fakt zavinout. Probiotika a nebo vysadit vigantol.
@zeynepka21 svázala sem do zavinovačky a je to pořad stejné
A netrápí ho prdíky?Zkus Espumisan při každém krmení.V nejhorším rektální rourku.
Moje příšerka byla prostě kontaktní - klidná byla jen na mě. Šestinedělí jsme s ním proležela na gauči, pak šel do šátku. ... Sám spal tak 20 minut a byl vzhůru. A to i v noci.
@zeynepka21 a proč mu dáváš nutrilon? Je vedro, tak prostě koj na požádání, nic neres, hladový nebude, možná ho začínají trápit prdiky...
A správná manipulace! Doporučuji od Evy Kiedroňové knihu Něžná náruč rodičů. My taky dávali malou spát na péřovou peřinku, hezky se tam uvolnila.
Jinak já celé šestinedělí proseděla v křesle s dcerou na sobě 🤣 Když se vzbudila strčila jsem jí prso, občas usnula v kočáru a takhle pořád dokola.

Proč nutrilon když plné kojíš ? Nechápu dejme tomu asi bych zkusila miminko zavázat do zavinovačky dát ručičky podél těla a pořádně ho blbě řečeno svázat aby měl pocit těsného prostředí jako v brisku.