Spaní 10měsíčního dítěte. Máte nějakou fintu, popř., co dělám špatně?
Ahoj holky chci se zeptat malá první 3mesice spávala celou noc teď jí bylo 10měsicu a je to snad čin dál horší dřív za noc tak 3x a teď někdy i 10x vždycky ji dám prso do pusy a je klid ale je to strašný už jsem zoufalá dudel nikdy nechtěla tak se chci zeptat Jestli to tak má taky někdo tak nebo máte nějakou fintu nebo něco co dělám špatně? 😩😭
Nic špatně neděláte, dětem se ten spánek vyvíjí, mění a tohle je etapa co může trvat jen chvíli a pak zase bude spát celou noc, hold se stane, že vyjede z toho na co je mimčo zvyklý, ale vážně to není Vaše chyba. Třeba potřebuje zpracovat víc podnětů než doteď a proto se budí.🙂 Zkuste na instagramu, pokud ho máte, sledovat stránku spánek miminek - koučka tam vysvětluje právě podobný situace, často tam jsou dobrý fígle zadarmo. Já sama tohle třeba netušila, ale prý je takový výkyv normální (že se mimino nějak vrátí zpátky) ale je potřeba vydržet, pak se to zase srovná.🙂
@saba95 Mně malá od narození spala hezky celou noc. A nevím přesně, ale cca od 9-10 měsíce to je katastrofa. Ona se sice víceméně nebudí, ale pláče ze spaní, ze spaní se staví v postýlce nebo leze po postýlce, samozřejmě se praští, a pláče a pláče...jsem taky zvědavá kdy zas bude klid.

Nemusíš nic dělat špatně, u nás vždy tak každé 3 měsíce se spánek a uspávání proměňuje. Malé je rok a půl a za noc se budí teď tak 4x až 5x 🤦♀️