Stolice 2letého dítka. Jakou má vaše dítě?

6. dub 2023

Ahoj, jen bych se chtěla zeptat a asi i uklidnit, ale jakou má vaše batolatko stolici v tomhle Věku? Syn má skoro furt takovou řídkou, a na barvě dost záleží to co sní. Jen občas má 💩 tvrdší, ale to je málo kdy. Má moc rád jogurty, termixy, apod... Je hodně polévkovy, dost i pije. Hlavním jídlu dá tak jako jakž takž.
Občas mi přijde že je to spíše takový průjem. Ale asi je to tím že na to pokaždé při přebalování myslím. Hezký den.

autor
6. dub 2023

Ještě bych chtěla podotknout že není kojeny

1pomnenka
6. dub 2023

Také se mi to zdálo dost průjmovité, jenže když ve 2 letech chodil pouze na nočník, zjistila jsem, že jsou to krásné pevné šišky. Dokud měl plínu, tak to vždy rozseděl. 😅

biciklissie
6. dub 2023

Syn má 1,5 roku a taky je to spíš průjem. Tužší minimálně. Dcera myslím začala mít tužší stolici cca v době, kdy začala jist normální jídlo a maso. A syn stále nic, přebalování a čištění je pracne, kolikrát to raději vezmu rovnou sprchou. Myslím, že to má člověk asi dost dané, u kamarádky syn měl brzo uplne kozí bobky a taky dost problém se zácpami. Jako určitě to může souviset se stravovacimi návyky a pitnym režimem, ale nemusí, no. Spousta lidí chodí na velkou třeba několikrát denně a spousta lidí treba jednou tydne a nepomůže nic.

luhana
6. dub 2023

Určitě je to v pořádku, zvlášť když jí jogurty, polévky, navíc dost pije. To bude skladbou jídla. Náš dvouletý naopak jídlu ani pití moc nedá a taky to tak vypadá. Kadí 1x týdně a bobek dost tuhý 🤷‍♀️🙈 mnohdy je to i s pláčem.