Syn-batole, spadl ze stolu a má bouli. Mám to nějak řešit?
Ahojky holky,mam 15mesicniho syna-je takovej zivejsi,vsude vleze,vse musi zkusit,dnes jsem mu pripravovala snidani a mezi tim mi výezl na stul a spadl z nej :( ma bouli na hlavicce ze zadi,mam to nejak resit?Jde mi o to ze ve ctvrtek minuly tyden mu na hlavu spadl obrazek z moduritu-) talze h´avicka dostala co proto... mam strach zda se z toho nemuze nwco vyklubat :(
Co jsi ty proboha za matku 🙄? Chudák dítě nejdřív má salmonelu, potom má něco s kyčlema a teď ma boulí a všech téhle věcech jít k dr jina ráda ani není nevím co chceš pořád řešit
@shakira007 prestan komentovat mozna to pisu ken tak aby si mela co cist,protoze nedelas nic jineho nez slidis,ty trubicko!!!!
@lucyer ty jsi teda 😂. Takový člověk jako ty mně me prostě neurazi ani kdyby o mě řeklo nevím co
@shakira007 nahlasila jsem tvoji odpoved adminovi. Pravděpodobně zbytečně tedy, ale ať to víš. Důvod je tvoje neustále flejmovani a používání argumentů ad hominem.
@odula ja si klidně založim nový účet
@shakira007 to klidně udělej. Ale protivné flejmovaci poznámky nahlasim bez ohledu na to jaký nick je autorem.
@odula ahoj tak si představ že mě nezablokovali kdybych se chovála tak špatné jak tady všichni píšete už by to udělali 🙂
@shakira007 jak jsem ti psala - mám podezreni ze tu admini buď poslední dobou nedělají nic nebo se královsky baví trollingem ;) tak tě budu halt otravovat já no , když to stihnu .... ;)

@lucyer roční dcera nedávno plakala, tak jsem ji vzala do náručí, začala se vztekat, kopla mě do žeber tak, že jsem ji prostě neudržela a letěla pozadu po hlavě na zem tak z metru. Řvala neskutečně asi pět minut, asi i z šoku, bouli jsem nenašla, pak začala zívat ( byla její doba na spaní, tak se dalo těžko odhadnout, jestli to nemůže být otřes mozku nebo jen únava), nakonec jsme radši jeli na pohotovost, rentgen byl v pořádku. Takovéhle věci se holt stávají, člověk nemá oči všude, ne všechno odhadne, občas jsem sama zaskočená z toho, co zas vymyslí a kam všude už vyšplhá.. rozhodně nejsi špatná a nezodpovědná matka!