Uvažujeme o 3. dítku, ale mám obavy. Chci velkou rodinu
Ahojte, zakladam diskuzi, abych mohla poradne zvazit zda treti ditko!? Muj problem je v touze po holcicce. Mam dva kluky 3 roky a 10mes, ale i kdyz je miluju nadevsechno, tak dost casto brecim, ze nemame holcicku ☹ Vim, ze muzu byt nejstastnejsi na svete, ze mame zdrave a krasne kluky, ale ve mne se to pere. Vim, ze to nemusi vyjit, ale bude to treti kluk, ale co kdyz se to podari. A kdyz to nezkusime, tak se bojim, ze bych toho litovala. Ale zaroven premyslim nad tim, abysme to financne utahli az budou vsichni tri na zs a ss a tak...neoplyvame penezi, ale kluci rozhodne nestradaji. Sice s nema nejezdime lyzovat a k mori, ale maji toho dost. A nezakladam si na tom, ze musi mit vsechno. At jsou skromejsi s vazi si toho. Taky mi je jasne, ze clovek nevi, jak na tom bude financne za 10let...muze byt hur a budeme mit jen dve anebo bude dobre a ja budu litovat, ze mame jen dve. Pro me je dulezita rodina. Moje mamka zemrela pred 4lety na rakovinu a dost me to ovlivnilo. A ta touha po holcicce je silnejsi nez ja. Nevim, jak se s tim poprat. Bydlime na vesnici v byte a ted chystame rekonstrukci 🙂 a samozrejme zvazujeme porizeni WV Touran, to je nas sen a cil 🙂 A prosim o prispevky maminek, ktere maji 3deti....o rypani nestojim.
@denousek A reakce mojí, zrovna minulý týden. 😠 Ty nemáš podvázané vaječníky?! Tak to bys měla, nebo si alespoň nechej dát tělísko než to vyřešíš. Jinak to že mi moje babička neustále volá a neustále líčí, jak je to s 3 dětmi náročné a vyčerpávající a může na mě přijít nemoc. No, dlouho s ní zase nechci mluvit 😠 . Ale co, my jsme šťastní 😵
@damaska děkuji😉kaslete na příbuzný,ja si vyslechla takových věcí a to čekáme třetí a poslední....nakonec to ve mě bouchlo a poslala sem všechny jak já tak manžel někam a je klid,ted se vsichni těší. Záleží hlavně na Vás😃 jinak ja byla připravená na kloucka,uz sem bříšku říkala Filípku a hups a je to Ellenka.
Já mám děti 4 tři svoje a adoptivního synovce a hlady nestrádáme. Děti majíá vše jezdí na výlety i školy v olpřírodě a dokonce na ty hory a moře je taky . myslím abys dotoho šla. Já měla taky ten pocit , že ještě jednou v životě chci mít bříško a bylo to tááák krasné porod do pů hodiny malej se narodil na chodbě Vinohradské hihi
@samasa To je moc krásné, také bych si to přála 🙂
Ahoj,chtěla bych se k vám přidat 🙂
Máme 2 děti kluka (na podzim 5) a malá měla teď 3 roky.Jsou o 20 měsíců.Nikdy jsem nechtěla jedináčka tak o druhém nebylo co řešit a byla to vysněná holčička.
Manžel je moc šikovnej a umí děti na přání 😀 nejdřív kluk pak holka.V poslední době mám ale taky takovej pocit jako by mě kousel chyběl a hrozně ráda bych ještě jedno.
Přála bych si asi zase holčičku,ale ve skutečnosti je to vlastně jedno.....Manžel už ale do 3.moc nechce.Argumentuje,financema,volným časem,.....Má pravdu já mu to neberu.Máme hypotéku,bydlíme v baráčku a tak nějak zvládáme.Vždycky může být lépe 😉 Přemlouvám ho že by jsme se mohli začít snažit kolem zimy,tak snad mi to výjde i když mám taky trošku pochybnosti jak to všechno skloubit se 3 dětma
@damaska u nas tchyne udelala opravdu strasnou scenu manzelovi,co jsme si to dovolili,mit treti dite...
ahoj, já mam ted tretatko a vysla holcicka (ke dvema klukum 4 a 2r). Peněz nemáme na rozdávání, ale chod rodiny se tomu dá vždy přizpůsobit. Samo asi nebudeš moc všem třem platit hodiny tenisu nebo golfu🙂 , taky jsem chtěla tři děti, jsem jedináček, v holčičku jsem vůbec nedoufala, myslela jsem si,že to bude kluk, a pak přišla obrovská radost z holky, kterou jsem si vůbec nepřipouštěla, protože jsem počítala s klukem, když už mám dva... přeji ti at je vse, tak jak si prejes
@michaela2310 taky budeme mít problém auto,jestli se zadaří.ale na větší mít nebudeme...
ahoj,taky jsem jedna z těch, která by chtěla třetí 🙂 mám kluka 9 let a holčičku necelých 5 let, teď uvažujeme o třetím, manželovi se do toho moc nechce, i když je vidět, že o tom hodně přemýšlí, já bych ho moc chtěla, no ale už moc času nezbývá je mi 35, řekla jsem maximálně ve 36 otěhotnět, dýl ne, to je pro mě strop. No tak uvidíme jestli se naše rodinka rozroste 🙂
Ahoj,ještě se chci zeptat....splácíme hypotéku máte to taky tak nějak a vycházíte?
Taky se manželovi do třetího nechtělo (máme holky dvojčata), ale já moc chtěla ještě kluka a nějak se to podařilo, manžel to sice měsíc zpracovával, ale pak se těšil a teď mu budou 2 a nedal bych ho za nic na světě🙂 Moc si to s nimi všemi užíváme🙂 Sice máme byt 3+1, budou všichni v 1 pokoji, ale aspoň se naučí spolu vycházet..Auto jsme taky museli pořešit, koupili jsme Forda Galaxy a jsem s ním moc spokojeni..A letos se chystáme k moři🙂 finančně se to dá, i když si moc nevyskakujeme, já jsem ještě na rodičovské..Taky nevím, co bude za 10 let, ale nikdy jsem toho nelitovala..
ahoj, o třetím jsme neuvažovali, až loni manžel přišel s tím, že by se nebránil třetímu. Zadařilo se a máme po 2 klucích (15 a 10) k teď měsíční holčičku, skoro si říkám, proč jsme čekali tak dlouho, na druhou stranu mít tři malí po sobě, bych asi nedala...oboje prarodiče byli moc rádi, když se o miminku dozvěděli a kluci jsou taky spokojení.
@macekv Tyhle diskuze mě tak baví. Píšeš, že máte dva kluky a zvažřujete třetí a pak na profilu vidím, že nakonec holčičky přišly dvě - moc gratuluji a fandím. Sama mám zatím jen dvě a po čtyřech toužím ♥

@damaska na příbuzenstvo kašli... je to jen vaše vec... vic jaka byla reakce moji tchyne natreti??pre už zase??? :(