V 10 měsících se budí každých 15 minut až do rána
Maminky prosím o radu, do 10 měsíce malej krásně spinkal, až do rána. Ze dne na den se začal v noci budit tak, že začne fňukat a bud chce dudlík nebo napít a nebo nic. Po třech dnech se to začalo stupňovat a začalo to být po 15min. Spí v postýlce přidělané k naší a střídavě u nás a beze změny. Už si nevíme rady. Usíná bez problémů a rychle. Nějaké rady, zkušenosti prosím. Děkuji. 🙂
Zuby mu ted pravě nelezou, ani nema nikde zduřelá místa. A právě to začíná tím pokňourávánim a pokud dělám, že nic, začne stupňovat až do breku. Hledala jsem tady na koniku podobná témata a nic tového jsem nenašla. Tak snad ho to brzy přejde. A co se týče změny, o ničem nevím. Děkuji
My toto měli od půl roku,trvalo to tři měsíce. Já lezla po zdi :( byli jsme i u dr aby nám poradila co s tím.nakonec jsme přišli na to že jsme si to vlastně udělali sami,kdykoliv se takhle vzbudil tak jsem mu hned dala do pusy dudlík nebo flašku s čajem nebo s mlékem a závislost byla na světě :( ale kolem 10m nam rostli stoličky tak třeba je to jen období spojené se zoubkama...
Třeba zoubky..nebo teplo, zima, hlad, neco mu vadí (nepohodlné pyzamko, spacák?)..
Ano, teď je to tak, že jde buď o dudlík nebo čaj. Jídlo nechce. Spacák nemá, je jen přikrytý a máme otevřené okno celou noc, na to je zvyklý od narození. Na spaní má jen overálky, jsou nejpohodlnější. Možná, že to budou jen zuby, o kterých zatím nevím, alespoň v to doufám 😀 protože jinak už nevím a chvilku jsem i zkusila dělat, že nic, ale nejde to. Jak říkám, rozmazlil si nás, byl hodnoučký, spinkal. Hold si to musíme taky užít, jak se patří 😀
@lajla Ještě jak jste psala o té změně, tak jsme mu koupili novou matraci kokos molitan kokos, je to tak 14 dní, ale máme pocit, že toto špatné spaní uačalo už dřív, ted je to jen intenzivnější, tak nevíme už. Je pravda, že docela dost tvrdá, ale píšou, že je lepší tvrdší matrace, kvůli vývinu páteře. Jak říkám, už jsme zoufalí, tak hledáme, kde jde chyba.

Zkuste ho dát do vlastního pokoje. Třeba už mu vadí vaše přítomnost,rušíte ho. Nebo taky ne. Nelezou mu třeba zoubky? Ono se to špatně poznává, musíte vyzkoušet.U nás teď malej taky špatně spí, ale dokud jen pokňourává, tak ho nechám, protože někdy je to i ze spaní, něco se mu zdá. A tím, že k němu dojdu a snažím se zjistit,co se děje, ho vlastně vzbudím a je to ještě horší. Vstávám a reaguji teprve ve chvíli, kdy začne vyloženě plakat, že ho něco trápí.