Zimní fusak do sporťáku Baby design - jaký?

jbzirafa
24. říj 2015

prosím o vyjádření majitelek kořárku baby design, jaký máte zimní fusak do sporťáku? mám emitex (asi 3v1 nebo combi) a ve spotrťák mi trochu vadí, že klouže ze sedátka, potažmo pásů, ty otvory ve fusaku mi na pásy moc nesedí a nejde mi přidělat nahoře ta část -chytit za zádovou opěrku kočárku, jak tam má kočárek síťku, v zadní části se nedá chytit jinak než přivázat za madlo kterým se zvedá zádová opěrka (ovšem ne zimní emitex, jen ten lehčí). jaký teplý fusak máte který sedí na značku babydesign?

alcar
24. říj 2015

Ja mela Lupo a zimni Emitex mi tam v pohode sedel. Ted uz mam golfac Nunu a na tu je Emitex strasne velky, takze jsem ho prodala a koupila si Lodger bunker. Ten je super, ale je cely fleecovy, takze na nem musim mit jeste nanoznik.

petzy
24. říj 2015

Já mám zimní fusak z tchiba, nahoře se zahákne úplně v pohodě a otvory sedí 🙂

hojda
24. říj 2015

Dita tábor s termoregulací outlastem, nastavitelná šíře i délky, odepínací na nohy, měkký příjemný, jde přichytit, aby neklouzal, vyhrál i cenu na veletrhu dětského zboří.

naturbabyshop
24. říj 2015

Za vyzkoušení stojí i Kaiser sheepy s odnímatlelnou kožešinou. Má užší střih (cca 105 cm x cca 48 cm, rozložená kožešina cca 77 cm x cca 36 cm), protiskuzový povrch a kožešinka se dá využít i samostatně. Buď do kočárku jako podložka, nebo na doma.

jbzirafa
autor
24. říj 2015

@alcar díky za tip, ale kvůli tomu fleesu bych si lodger nevybrala, nánožník nedávám, dost blbě se mi dává na kočár, maejm je pod nim připláclej a nemá ho rád, chce mít ruce venku:-/ je to s námi těžké.

jbzirafa
autor
24. říj 2015

@hojda na ditu jsem letmo mrkla a vypadá dobře, můžu se zeptat jak je to přichytávací? jsou za hlavou šňůřky nebo jak je to řešené?

jbzirafa
autor
24. říj 2015

@petzy a jak se to zahákne? co tam je na zaháknutí? popis pro blbce..?

petzy
24. říj 2015

Nevím jak je to u jiných fusaků, ale dávám foto, měla jsem Lupo, ze zadu jsou suché zipy, ty jsem odlepila, navlékla a zapla zpět

petzy
24. říj 2015
jbzirafa
autor
24. říj 2015

@petzy ahá, suché zipy myslíte na boudičce kočárku asi, což tak mimo nejsem že bych neuměla sundat boudu. ale pochopila jsem na co je natom emitexu ta kapsa, se kterou jsem si nevěděla rady jak to přidělat, jsou tam očka zdrahovací olivky, tak to bude funbgovat stejně. a karabinyk (ty pořád nevim na co jsou dobré, asi na to uchycení boudičky vepředu se to dá zacvaknout) ale teda tern emitrex je strašně tvrdý a nepoddajný ve sporťáku, prcek bude mít co dělat aby se tam nacpal v zimních věcech🙂 ale to je zas nevýhoda úzkého kočáru. díky že mi ti docvaklo. 😎

fwllo
24. říj 2015

Já měla vloni v zimě Altabebe, ale malému bylo kolem roku, tak stačil ten menší.. Emitex se mi tam vůbec nelíbil, byl na nic.. Sice přidělání toho altabebe taky nic moc, ale aspoň jsem protáhla otvory na pásy v kočáru i fusaku tkaničku a ta ho celkem dobře držela na místě.. Jinak souhlasím, ten fusak na sporťák je šílený, taky ho vůbec nepoužívám..

jbzirafa
autor
24. říj 2015

@fwllo super tip s tou tkaničkou! vyzkouším. já jsem s fusaky i kočárky celkem začátečník, ten emitex letní byl supr do hlubokého i sporťáku je celkem fajn (až na to přidělávání a nedostatek otvorů na pásy, ale koukám že dostetek jich nemají ani jiné značky 🙂 ), vlastně do korby jsem skoro nepoužívala ani ten zimní, brzo se mi nevešel s mrňousem do kočáru - buďto mimčo v jiném fusaku nebo nacpat fusak ale menší dítě, fynd byly dva zipy a odklopení fuseku, ale teď vyvýšlím co budu potřebovat ve sporťáku, asi bude malej chodit, takže bude chtít vystupovat byl by fajn celorozepínací na jeden zip asi.díky za tip

fwllo
24. říj 2015

@jbzirafa teď používám pinkie fusak a je super.. Jen už ho mám v jiném kočáru, lupo s 12kg prckem už na mě bylo moc těžké.. Malý právě minulou zimu ještě nechodil, ale do fusaku se mi dával líp s jedním zipem uprostřed.. Ten pinkie má dva zipy po stranách, tak tu přední část vždycky roluju dolů, aby se neumazal.. A je nepromokavý, tak většinou ani pláštěnku neřeším, pokud není opravdu slejvák..

jbzirafa
autor
24. říj 2015

@fwllo no tak to budu mít já, 12 kg zátěž..ale líbí se mi ten podvozek, jsem na něj zvyklá a nechce se mi shánět jiný kočár, beztak bych na něm našla mouchy. díky za potvrzení mé domněnky se zipem..

bledulka84
24. říj 2015

My máme fusak new baby classic wool a v Lupu Comfort sedí krásně, včetně děr na pásy.

blecha94
24. říj 2015

Mám Lupo Comfort a fusak od Emitexu. Díry si do něj prostřihneš sama, a sedí skvěle. Jsem spokojená, je pěkně teploučký a dcera je v něm jak v bavlnce.

jbzirafa
autor
25. říj 2015

@hojda ještě by mne zajímalo na té ditě jestli je dost velká-dlouhá na dvouleté batole,? (resp. 12 kg+)?

hojda
25. říj 2015

@jbzirafa Já měla ten starší typ a tam se vešla malá ve 3 letech, je opravdu velký, šel rozšířit i prodloužit.

jbzirafa
autor
25. říj 2015

@hojda a jak ho přichytáváte za zádovou opěrkou, dívala jsem se na fotky výrobce a nenašla jsem tak nic kro stahovací šňůrky kolem hlavy.. jak malého posadím do kočáru tak se sesouvá, vrtí se..a tahám ho i s fusakem nahoru..

zuzka3112
25. říj 2015

Ja koukam jako blazen... Prave jsem vcera prvne zkousela sportak a stvalo me, ze maly klouze s fuskame dolu... Tak ze to snad jde nejak prichytit? Mam zatim jen takovy lehky podzimni, budu teprve porizivat nejaky do kocarku baby design, tak se mi hodi tahle diskuse a rady... To je bezne, ze to jde prichytit za zadovou operku?

jbzirafa
autor
25. říj 2015

@zuzka3112 já doufám že ano, jak se dívám po těch typech, tak jsou takové šňůrky za hlavou nebo kus láky s poutky a ta se přehodí přes opěrku a zahákne zpět k fusaku jak mi bylo vysvětleno. ale ten baby design má záludnosti..nepochopím např. tu síťku na zádové opěrce a šíťovanou část stříšky která je stejně na igelitu..