Zvykne si miminko na chrápání při společném spaní?
Ahojte, opět s dotazem 🙈😁už 4 M jsme s manželem spali oddelene kvůli malému 7M který začal spát se mnou v posteli. No jelikož na postýlku v nejbližších měsících nevypadá, rozhodli jsme se to s manželem zkusit a dnes jsme spalo všichni společně. Noo ,až na prostor to nebylo tak hrozné, problém je chrápání 🙈😅to že to vadí mě budiz spala jsem při tom před tím můžu i teď, bohužel to ale později budilo i malého. Kolem 3 ráno má nejlehčí spánek takže se i trošičku vzbudil..do toho se tu furt oklepaval pes když vylezl z peřiny no na zabití 😅🙏🤦♀️každopádně chci v tom pokračovat, neumím si představit spát oddelene třeba 2 roky 🙈otázka teda zní, jak jste to měli vy s chrápáním, jestli si mimco časem zvykne nebo to prostě nešlo..
Ten pes mě pobavil. 🤣 Do 7 měsíce cca spal ve své postylce. Pak jsme ho prešoupli k nám. Manžel chrape opravdu dost, je to slyšet přes dvoje dveře. A teď bez chrápání malej neusne. 🤣 Takže na to si zvykne, to bude dobrý. Já spím se špuntama už 8 let. 🤣🤣
U nás děti v pohodě, chrápání je nebudi. Ale my máme oddělené ložnice, ja to nedavam ani se spuntama do uší...a je nam líp oběma.
Manželovo chrápání dceru ani mě nebudí. Ale jakmile si jednou dovolím chrápnout já nebo teď malá kvůli rýmě, tak je on hned vzhůru a hučí, ať s tím něco udělám 😃 tak holt občas spí se špuntama a stejně většinu noci není doma nebo spí i TV 🤷♀️
haha úplně to pleskání psa slyším 🤡😂 to když se to naše 35kg hovado začne oklepávat a je to samy pysk a samý ucho tak to musí budit snad i sousedy 😂 a ještě navrch začne frkat tak to je úplně 🤜😂

Na chrápání si zvykl, psa jsem poslala na místo a do ložnice nesmí. Jinak by byl malej vzhůru furt