Nosí se na střední škole první den květina?
Syn jde do prváku na střední. Na základce se první den kytka nosila, ale u střední vůbec nevím.
Není to tam už divné? Nosili vaši středoškoláci učitelce něco, nebo už se to neřeší?
U nás je to tak zavedené, že na začátku roku se dává vysvědčení jen v první třídě na základní škole a potom už pokaždé až na konci roku 🙂
Nikdy sem nic na začátku roku nenosila a říká. Si za co bych jim měla něco dávat, ba konci školního roku to chápu ale proč na začátku ?
Nikdy sem nic na začátku roku nenosila a říká. Si za co bych jim měla něco dávat, ba konci školního roku to chápu ale proč na začátku ?
@titina12 předem je to tak trochu švestičky ze zahrádky 😀
Určitě ne. Na konci roku. Já jsem místo kytky nosil něco, co nepodlehá rychle zkáze, což byla čokoláda. A daroval jsem dárek nejen třídní, ale i mistrové a asistence pedagoga.
Někdo dává, někdo ne. Já bych dala například něco takového https://www.prazirnacoffeein.cz/kava-pro-pani-u... , určitě ne kytku 🙂
U nás se nenosí ani na základce, ani sem o tom nikdy neslyšela, že by někdo první den něco nosil.
Nikdy jsme nenosili první den ani na základce ani na střední škole, děti taky nenosí, nějak nevidím důvod. A v dnešní době by to ještě někdo mohl brát jako úplatek. Obecně mi přijde, že se poslední roky rozjíždějí i obří dárky na konci roku, stejně tak třeba ve školkách to, že děti, které slaví narozeniny, tak nosí hromadu dárků ostatním dětem. Moc to nechápu.

Neponesou nic, prvňák ani prvák. Až na konci roku a ne kytku.