Mini tiskárna fotek k mobilu. Máte zkušenost?
Ahoj, chci se zeptat na zkušenosti s mini tiskárnou na fotky k mobilu? Chtěla bych splnit přání dceři.
Děkuji za zkušenosti 🙂
My koupili rovnou foťák, více se s tím vyblbnou. Foťák nás vyšel na cca 350 Kč a balení 4 termoruliček 75 Kč. Všechno z Actionu, ale určitě se dá sehnat i jinde.
Já tady před lety jednu vyhrála na recenzi ... A je super. Fotky menší, ale nárazové používáme i dnes. Když mi koukneš na profil, tak to dohledas...tak 5 let zpět tipla bych. Teď přemýšlím nad názvem ..myslím Canon selphy foto nebo tak nejak
Já mám už asi 8 let HP sprocket, párování se všemi možnými telefony, trošku dražší samolepící papír, ale kvalita super. Mám nalepené fotky 8 let na monitoru v práci a pořád vypadají super
Záleží, co si představuješ pod pojmem "mini tiskárna na fotky" a jaký by měl být výsledek.
Mám doma Canon SELPHY CP1500 a ta dělá krásné fotky do velikosti 10x15 cm - musí se dokupovat sada papírů + folií k tisku. Tiskárna je trošinku větší, ale měla jsem ji s sebou i na dovolené. Musím ji mít zapojenou v elektrice, baterii jsem si k ní nedokupovala.
Ještě před touhle tiskárnou jsem si koupila Canon Zoemini 2 - ta tiskne jen malinké fotky do velikosti 5×7,6 cm a bývají ve formě samolepky. Do té se dokupují jen speciální papíry. Tiskárna je malá, takže ideální do batohu na cesty. Má integrovanou baterii, takže se dá použít i v terénu.
Ještě doma máme termotiskárnu z Lidlu, která tiskne na roličky speciálního papíru. Ta ale není dělaná na tisk fotek. Já s ní třeba tiskla jednoduché jmenovky na vánoční dárky.

@jama82 Máme ji a děti ji milují, ale za mě je to spíš na malé vzpomínky než na opravdu pěkné fotky. Kvalita není jako z fotolabu a papíry nejsou úplně levné, ale na diář, album nebo dárek je to milé.