Jak zviditelnit sbírku na studium v Japonsku?
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit. Dcera chce jít příští rok studovat do Japonska na střední. Našla agenturu, která to zprostředkuje, ale je to nad mé finanční možnosti.
Podařilo se nám doložit veškeré potřebné doklady, aby jí schválili veřejnou sbírku.
Tu jí zveřejnili na https://www.donio.cz/studium-v-japonsku
Jenže teď nastává ten problém, já nejsem kamarád se sociálními sítěmi. Jako trochu jo, ale jen jako uživatel, takže vlastně nic moc. A potřebovala bych pomoc s nějakou propagací této sbírky. Vlastně ani nevím, jestli vůbec text je napsaný tak nějak "aby chytil" a třeba někoho oslovil natolik, že by třeba nějakou kačku poslal. Stačí tři tisíce lidí po stovce.
Není tady někdo, kdo tomu trošku rozumí a pomohl by mi to nějak zviditelnit? Případně nemohly byste sbírku nasdílet i vy?
Už jsem psala i nějakým těm více viditelným lidem na FB a insta, ale nikdo se neozval. Chápu, že zpráv tam mají asi mraky.
Pak jsem tedy dohodnutá s naší obcí, že o dceři napíší článek do místních novin, ale u nás je 1200 občanů, polovina důchodového věku a čtvrtina jsou děti, tak to také nemá takový dopad.
Pak jsem psala na novinky.cz (bez reakce), na radio kiss (nemají kapacity), denik metro (povazuji donio za placenou inzerci)
Prosím o jakoukoli radu.
@somalicats ale to je presne to, co pisu. Bez studia v cizine bys zkratka takhle neumela.

@somalicats jo, to jsem taky chtěla napsat. Pokud člověk nechce, tak sebelepší učitel nenadela nic. Ja to mám třeba tak u fyziky a chemie. I kdyby mě učil Albert Einstein, nikdy bych to nepochopila. 😀