Kurz asistenta pedagoga online. Jaké jsou možnosti?
Máte prosím někdo ověřenou stránku kde se dá kurz dělat pouze online? V našem okolí kurzy nedělají a při mateřské někam dál dojíždět opravdu nemohu. Popřípadě jak jste kurz zvládli a pokud ano našli jste práci bez problémů?
Dost doufám že online se to dělat nedá. Vždyť už takhle jsou nároky na asistenty minimální 🙈
Online to snad nejde, minimálně se chodí fyzicky na praxe. K nám do školky chodí hodně asistentek z těchto kurzů na povinnou praxi cca 14 dni.
Já měla část online a část prezenčně plus praxe teda. Práci zatím není problém najít....v okolí se hledá stále.
Přednášky můžeš mít on-line, ale na praxi si musíš sehnat hlídání. Někde si můžeš praxi zvolit sama, někde je na výběr z akreditovaných pracovišť, pak tě čeká dojíždění.
Asi jsem se blbě vyjádřila, samozdřejmě jsem myslela pouze teorii online. Nevím tedy jak je to pak se závěrečnou zkouškou.. ale praxi bych měla klasicky zajištěnou, tu už jsem si tak nějak předem domluvila, a právě mi bylo řečeno že online by to jít mělo ale ať hledám jak hledám nic jsem zatím nenašla

@nikol125 Ty jo. Nevím, zda to seženeš pouze online, protože musíš mít i hodiny oddělané v praxi. 🫣