Používání pracích papírků. Jakou máte zkušenost?
Zkoušel někdo prací papírky? Viděla jsem je teď v drogerii a láká mě to hlavně kvůli místu, protože už mě nebaví skladovat doma velké lahve s gelem.
Jen tomu moc nevěřím u propocených triček, ručníků a dětského oblečení. Nechci koupit celé balení a pak zjistit, že to pere jen tak napůl.
Kupujete je opakovaně, nebo jste se vrátili ke gelu?
Na propoceny věci je to bezva. Na špinavý je to na prd, nevypere to. Nicméně doma to mám a beru to když cestujeme a na to mi to stačí.
Používala jsem asi dva roky jenom papírky EcoHaus. Na běžné praní fajn, sami ale píšou, že na velké fleky moc ne, že ty je třeba vzít čističem na fleky a až pak prát. Na ruční přeprání na cestě super.
Měla jsem je loni na dovolené a za mě tedy nevyprali ani to zapocené oblečení. Pořád jsem z podpaždí u triček cítila i svůj přírodní deodorant. Letos jsem si vzala na dovolenou kapsle ariel. Moc místa v kufru to nezabere
Já jsem teda ještě nenarazila na kvalitní prací papírky. Nevím, možná jen potřebuju najít tu správnou značku.
nevím, ségra používá kvůli alergiím nějaké eko prací papírky a teda nepřijde mi, že by to bylo nějak super. Děcka mají oblečení zašedlé, vybledlé, dost často na tom jsou viditelné fleky...osobně nemám tedy tendenci to ani zkoušet, pracích gelů mám doma několik naráz, na bílé, barevní a vyloženě tmavé prádlo, do komory se to nějak vejde nebo jeden vedle pračky. Co mi doma ještě přebývá a už moc nepoužívám, tak prací kapsle, protože ty se mi dost často ne úplně dobře rozpouštěly a zůstávaly na oblečení (nejčastěji pero na hodinový cyklus 40st., a to je asi na to málo), což taky není OK. Tak mám doma spoustu nevyužitých, a nevím, co s nimi.
Papírky mi nevyhovují, prádlo vůbec nevoní a ani to nevypere, ale chtěla jsem napsat, že v Rossmanovi mají malinké balení na vyzkoušení , myslím , že tam jsou 3 ks.

Neznám nikoho, kdo by pral pouze s papírky. Jednak jsou drahé a monterky by to nevypralo. Právě na ta propocená trička bych je použila.