BEBA Comfort 1 nebo Kendamil 1?

michaelapuc
9. pro 2023

Dobrý den, maminky,

Prosím potřebuji poradit. Náš 4 měsíční syn má od malinka problém s tuhou stolicí a kakáním. Dostali jsme mlíčko Neocate na gastru kvuli podezření na ABKM a nyní máme zkoušet přejít na normální.
Které mlíčko zvolit, aby měl po problémech a hezky kakal?
Moc všem děkuji.

petramana
9. pro 2023

@michaelapuc u obou synu mam zkusenost jen s bebou comfort a vzdy bez problemu, nikdy jsme mleko nemenili, cestou z porodnice jsme vzdy toto koupili.

janastranska
9. pro 2023

@michaelapuc Dobrý den, já zase můžu s klidným svědomím doporučit Kendamil. Malému chutná, žádné bolení bříška 🙂 Mají i řadu z kozího mléka, které je mateřskému mléku velmi podobné a snáze stravitelné. S touto řadou sice zkušenost nemám, ale mohla by to být pro vás dobrá varianta, pokud má syn problém s mlékem kravským. Určitě mrkněte na jejich stránky, vyrábí i speciální mlíčka, ta ale mohou být podávána pouze na doporučení lékaře.

gdpr
10. pro 2023

Každému sadne nieco ine záleží aj od tvojej finančnej situácie ktoré prvé vyskúšať obidve značky majú dlhoročné skúsenosti s UM a ani v jednej nie je nič zlé ani v žiadnom inom UM. Môjmu musím sa priznať nesadlo ani jedno ani Nutrilon ani Sunar až Hipp takže je to individuálne. Po beba mal zápchy, po Nutrilone grcal, po Kendamile mal hnačky a Sunar odmietal úplne piť.

sishina
13. pro 2023

@michaelapuc co takhle kozí mléko? Muzu 100% doporucit Kendamil Goat 1, přečtěte si něco o rozdílech mezi kravskym a kozím. My jsme absolutně bez kolik, zařazených prdů a miminko prospívá skvěle 👌🏻.

Jediná nevýhoda je vyšší cena, ale pokud můžete, je to vyhodna investice!

sishina
13. pro 2023

@michaelapuc dokonce je tu článek, mrkněte. Je tam vysvětleno, proč je kozi pro miminka lepší 🙂
https://www.modrykonik.cz/blog/j83/article/um-kozi-existuje-huraaa-proc-je-leps-nyp3sl/