Dávkování a stolice po UM. Jedete striktně podle tabulky, nebo dáváte i vícekrát denně?

12. lis 2021

Maminky mála má měsíc.Jsme na Bebe..Jedeme podle krabice že by měla vypít 125ml 5xdenne ale pro moji holčičku je to málo.Hlavně byla zvyklá jet stereotyp po 3h
.Tak se mi i budí..Dáváte i víckrát denně nebo jedete striktně tabulku? A jak vypočítat 1davku ml ?

Jinak Bebu máme už týden a malá ne a ne se sama vykakat...Tlačí a tlačí celý den pomáháme ji rourkou ale až večer aby se snažila tlačit..Večer tuhý zelený hovinko ..
Chci aby se malá vykakala sama a nevím jak pomoct 🥺 Poradíte? A proč má zelené tvrdé hovinka (kablíky)..vím obsahuje to hodně železa..Je to špatně?

Děkuji moc za odpověď ❤

kecupka66
13. lis 2021

Náš malý měl stejný problém po Nutrilonu..pomohla až změna mléka.. 🤷‍♀️ První jsme zkusili Počáteční mleko od Hami, ale to bylo ještě horší, protože se ke všemu tomu tlačení přidala ještě hrozná plynatost. A nakonec jsme na Kendamilu a doufám, že u něj i zůstaneme..😊 A co se týče dávkování, absolutně vůbec nedodržuju..! Malý ji prostě kdy chce a kolik chce..a je spokojený 😊 Před každým jídlem dáváme i Espumisan.

tasimia
13. lis 2021

Řídila jsem se vždy podle dítěte, ne podle tabulek. Je to doporučené množství, nemusí se striktně dodržovat. Jinak jedna dávka je 30ml 🙂. Vyzkoušela bych nejake kapick BabyCalm nebo Espumisan.
Jinak si musí na mléko zvyknout, aspoň 14 dní. Kdyby bylo nejhůře, vysaď, ja takhle dala pryč Kendamil.

autor
13. lis 2021

@kecupka66 z porodnice jsme odcházeli na Hippu přešli jsme na Nutrilon anticolic ten pak jsme nikde nemohli zakoupit tak jsme vzali Bebu sensitive 😞 Kendamil máte klasický?

autor
13. lis 2021

@tasimia za měsíc už jsme u 3 UM po nutrilonu aspon kakala..Ale nikde jsme ho nemohli sehnat anticolic..Tak jsme potydnu Nutrilonu vzali bebu 😞 A nevím jestli jsem udělala dobře.. Beba je hustá a zasiti ale kakat se ji nechce prdďolce.. 😞

tasimia
13. lis 2021

Ne každému sedne Beba Sensitive, pokud nebude zabírat zkusila bych Sunar Ar + zelený, ten nám na zácpu hodně pomohl.

marky125
13. lis 2021

A co takhle objednávat mlíčko do lékárny a vyzvednout? Malý měl Hipp comfort a ten také nikde neprodávali, takže jsem to dělala takto. A mohli by jste mít Nutrilon Anti-colic pokud vyhovoval.

zoyee
13. lis 2021

Mám podobnou zkušenost. Mým dětem sedí nutrilon (u dcery to bylo HA, syn teď pije profuturu). Beba vyzkousena jenom u dcery, k ní nepomohl espumizan, nic. Nevyhovoval ani Hipp. Syn už dostal rovnou Nutrilon.

kecupka66
13. lis 2021

Máme obyčejný Kendamil a po něm malého konečně přestalo tak bolet bříško. Na první pohled od Nutrilonu je to rozdíl..voní a chuťově se to také nedá srovnat. Ale samozřejmě každému sedí jiné mléko..😊 Malý mi pije spíš menší dávky.. a za hodinu chce znovu, takže mu klidně po hodině přimícháme..😊

michaelarousova
13. lis 2021

Mam obe dve deti na UM a ani u jednoho jsem se neridila krabici od UM..vzdy jsem jela 150 ml na kg vahy deleno poctem krmeni a deti byly spokojene☺️ Jedli kazde 2,5-3 hodiny driv nikdy asi☺️Nebylo potreba ☺️

petradt1986
13. lis 2021

My jsme prosli od Beby, Nutrilonu az k Sunaru a ten jediny zabral u prvniho ditete. U druheho az z DM Babydream.

petradt1986
13. lis 2021

*Pardon z Rossmanu 🙂