icon

Jak naučit 14 měsíční dítě pít umělé mléko?

14. dub 2022

Jak naučit 14 měsíční pít UM? Nějaký tip? Už jsem vyzkoušela tři značky a prd.
Pozn.: NEPTÁM SE ZDA UM ANO ČI NE, tak prosím bez tohoto tématu.

Strana
z2
palja
14. dub 2022

Já jsem chtěla před lety taky naučit pít UM dceru 15 měsíců. Zkusila jsem asi 5 značek a vůbec to nechtěla. Tak jsem jí dávala 2x denně plnotučné kravské mléko na radu dr.

hasara33
14. dub 2022

Pokud UM odmítá, tak bych to asi nenutila 🤷‍♀️ ve 14 měsících to už není úplně nutné si myslím zvlášť pokud baští normální jídlo 😉

jjasmina
14. dub 2022

Zkusila jsem kdejake um a nic, nahradila jsem mléčnými výrobky a dal sem tím netrápila dceru ani sebe, odstavovala jsem ve 14 mes

jjasmina
14. dub 2022

@palja malé vylo v únoru 2r a plnot mléko nechce pít ani teď a já bych tak ráda ❤️

konidana
14. dub 2022

nevím, nepodařilo se mi to. Po odstavu v roce moje děti odmítaly jakékoli mléko v tekuté podobě další dva roky. pak vzaly na milost kakao.

klokanka31
14. dub 2022

A co zkusit koupit UM s příchutí?

ejmate
14. dub 2022

Moje dcera UM nikdy nechtěla, tak jsem dávala aspoň mléčnou kaši ráno a večer. Ta ji chutnala.

mia_von_prag
14. dub 2022

Moja kamarátka odstavila v 18 m od kojenia, skúšala viac značiek um, prve dve nechutili, nakoniec Kendamil zachutil.

9radka9
14. dub 2022

Po roce jestli jí mléčné výrobky umělé mlíko nepotřebuje, to je nějaká nová móda mezi maminkami, asi poblázněne marketingem značek, že dávají umělé mléko do 3 let 🙈

cikitkapb
14. dub 2022

Baští normální jídlo? Pije vodu nebo čaj? Pokud je na obě otázky odpověď ano, tak není důvod nutit dítě do UM, když mu nechutná.

lady742
14. dub 2022

Odstavila jsem v 18m a taky dcera už um nechtěla,chviličku se chytla na vanilkový Sunar,ale to bylo jen tak půlka malého hrníčku a to občas,takže jsem nahrazovala mléč.vyrobky,kaši a ted ve 23m občas udám kakao z normal mlika

cikitkapb
14. dub 2022

@9radka9 Už slyším tu odpověď… „A proč by to teda vyráběli, kdyby to ty děti nepotřebovaly?“. 😂😂😂

swan42
14. dub 2022

@cikitkapb 🤣 koukam, ze taky neumis odpovedet na otazku 🤣

martinau5
14. dub 2022

Myslím, že v tomto věku už bych um nenutila. Zkusila bych třeba kefír nebo kysané podmáslí.

cikitkapb
15. dub 2022

@swan42 Jsi nejlepší učitelka. 😘

9radka9
15. dub 2022

@cikitkapb nevím jestli to tam bylo dopsáno, ale nevšimla jsem si že nemáme psát že um nepotřebuje 😃😃😃 ale těch ušetřených peněz, co by zakladatelkami mohla mít.... já bych se nad tím zamyslela... umělé mlíko je predsa taky z kravského mléka, nedává to smysl..

daasqua
15. dub 2022

A které 3 značky UM jsi zkoušela? Prý je nejsladší Sunar a Kandamil, tak by mohly možná chutnat ty, naopak Hipp dětem většinou nechutná. Pak zkušet různé "lahvičky" - hrneček, savičku, brčko (i když to se většinou dost špatně myje)...

makovice88
15. dub 2022

@9radka9 A tohle je co? "Pozn.: NEPTÁM SE ZDA UM ANO ČI NE, tak prosím bez tohoto tématu."
Potreba si rypnout za kazdou cenu, co? 🤦‍♀️

9radka9
15. dub 2022

@makovice88 vy taky jako já rychle čtěte a pak nevnímate obsah že? 😃 Zkuste si tu moji poslední zprávu pomaly ještě jednou přečíst ♥️

makovice88
15. dub 2022

@9radka9 Ja nemluvim o te posledni, ale o te prvni. Ale chapu, ze timhle si vlastne uznala svoji chybu a vse je v poradku. ♥️

elesse
15. dub 2022

Ucila jsem, kdyz jsem odstavovala v 16 m. Slo to nakonec pres takove to mlicko s kasi v krabicce, pak kendamil a dneska pije cokoli… ale mleko jen z klasicke lahvicky, jinak ho nechce

autor
16. dub 2022

@jjasmina já kojim, jen v noci ale alespoň něco.

autor
16. dub 2022

@hasara33 ano, je to nutne, potřebuji ji dat speciální um, proto se ptám jak na um naučit, ne čím ho nahradit.

autor
16. dub 2022

@konidana u nás to bohužel musím nějak zlomit 😓

autor
16. dub 2022

@klokanka31 díky za tip, zkusím.

autor
16. dub 2022

@ejmate kase taky nejí 😓

konidana
16. dub 2022

Proc musis?

autor
16. dub 2022

@9radka9

@cikitkapb
Na to jsem se neptala, je to v otázce jasně řečeno.

autor
16. dub 2022

@mia_von_prag děkuji, zkusím sehnat vzorek.

autor
16. dub 2022

@makovice88 některé nechápou psaný text…

Strana
z2