Jak naučit 14 měsíční dítě pít umělé mléko?
Jak naučit 14 měsíční pít UM? Nějaký tip? Už jsem vyzkoušela tři značky a prd.
Pozn.: NEPTÁM SE ZDA UM ANO ČI NE, tak prosím bez tohoto tématu.
Pokud UM odmítá, tak bych to asi nenutila 🤷♀️ ve 14 měsících to už není úplně nutné si myslím zvlášť pokud baští normální jídlo 😉
Zkusila jsem kdejake um a nic, nahradila jsem mléčnými výrobky a dal sem tím netrápila dceru ani sebe, odstavovala jsem ve 14 mes
nevím, nepodařilo se mi to. Po odstavu v roce moje děti odmítaly jakékoli mléko v tekuté podobě další dva roky. pak vzaly na milost kakao.
A co zkusit koupit UM s příchutí?
Moje dcera UM nikdy nechtěla, tak jsem dávala aspoň mléčnou kaši ráno a večer. Ta ji chutnala.
Moja kamarátka odstavila v 18 m od kojenia, skúšala viac značiek um, prve dve nechutili, nakoniec Kendamil zachutil.
Po roce jestli jí mléčné výrobky umělé mlíko nepotřebuje, to je nějaká nová móda mezi maminkami, asi poblázněne marketingem značek, že dávají umělé mléko do 3 let 🙈
Baští normální jídlo? Pije vodu nebo čaj? Pokud je na obě otázky odpověď ano, tak není důvod nutit dítě do UM, když mu nechutná.
Odstavila jsem v 18m a taky dcera už um nechtěla,chviličku se chytla na vanilkový Sunar,ale to bylo jen tak půlka malého hrníčku a to občas,takže jsem nahrazovala mléč.vyrobky,kaši a ted ve 23m občas udám kakao z normal mlika
Myslím, že v tomto věku už bych um nenutila. Zkusila bych třeba kefír nebo kysané podmáslí.
A které 3 značky UM jsi zkoušela? Prý je nejsladší Sunar a Kandamil, tak by mohly možná chutnat ty, naopak Hipp dětem většinou nechutná. Pak zkušet různé "lahvičky" - hrneček, savičku, brčko (i když to se většinou dost špatně myje)...
@9radka9 A tohle je co? "Pozn.: NEPTÁM SE ZDA UM ANO ČI NE, tak prosím bez tohoto tématu."
Potreba si rypnout za kazdou cenu, co? 🤦♀️
@makovice88 vy taky jako já rychle čtěte a pak nevnímate obsah že? 😃 Zkuste si tu moji poslední zprávu pomaly ještě jednou přečíst ♥️
@9radka9 Ja nemluvim o te posledni, ale o te prvni. Ale chapu, ze timhle si vlastne uznala svoji chybu a vse je v poradku. ♥️
Ucila jsem, kdyz jsem odstavovala v 16 m. Slo to nakonec pres takove to mlicko s kasi v krabicce, pak kendamil a dneska pije cokoli… ale mleko jen z klasicke lahvicky, jinak ho nechce
@jjasmina já kojim, jen v noci ale alespoň něco.
@hasara33 ano, je to nutne, potřebuji ji dat speciální um, proto se ptám jak na um naučit, ne čím ho nahradit.
@konidana u nás to bohužel musím nějak zlomit 😓
@klokanka31 díky za tip, zkusím.
@ejmate kase taky nejí 😓
Proc musis?
@mia_von_prag děkuji, zkusím sehnat vzorek.
@makovice88 některé nechápou psaný text…

Já jsem chtěla před lety taky naučit pít UM dceru 15 měsíců. Zkusila jsem asi 5 značek a vůbec to nechtěla. Tak jsem jí dávala 2x denně plnotučné kravské mléko na radu dr.