icon

Jakou značku umělého mlíčka používáte?

cervena_vila
2. čer 2011

Otázka je myšlena hlavně pro maminky, které kojily třeba do 3/4 roku nebo déle a postupně přešly k UM.

Strana
z2
florule
2. čer 2011

My jsme po roce kojení přešli na Sunar

hanickacb
2. čer 2011

Tak já použivam sunar

hojda
2. čer 2011

NUTRILON

luciana43
2. čer 2011

U prvního jsme přešli po 10 měsících na Sunar a u dcerky sem teď zkusila UM Babylove.

lucie777
2. čer 2011

Babylove nebo Nutrilon na slevový kupony.. 😀

prezdivkos
2. čer 2011

Po 13 měsících kojení jsme přešly na "oranžový" sunar 🙂

sabcav
2. čer 2011

Do roka Nutrilon ha, od roka obyč. nutrilon (resp. polský bebilon 😉 )

dana3262
2. čer 2011

Kojenej do 14.m a davame BEBU. Ale myslim, ze je to uplne jedno, jen je blby to stridat. Malej mel vzdycky prujem i jen z prechodu z cisla na dalsi cislo, ale porad beba.

kristi
2. čer 2011

jela jsem od začátku Babylove z DM

dlabinecka
2. čer 2011

HIPP s probiotiky

hanysek.hanysek
2. čer 2011

Já kojila jen tři týdny, takže asi prvním 14dní Bebu ( to mu dávali i v porodnici jako dokrmování), Bebu sme přestali kupovat, byla zbytečně drahá. Přešli sme na Hami a Sunar, střídáme to.

karmenta
2. čer 2011

Nutradefense 1, 2. Hypoalergenní verze nám nechutnala. Nutrilon Nenatal 0 dobrý, Nenatal 1 odmítala.

anieanne
2. čer 2011

Cca do půl roku Nutrilon, teď Babylove z DM.

dadous
2. čer 2011

nam sedí babylove, zkoušela jsem i nutradefens, ale niki po tom měla prujmik 😵

marcelkap
2. čer 2011

Sunar Nutradefence

monivo
2. čer 2011

První jsem zkoušela Nutrilon, ten v pohodě, ale je drahej. Pak jsem přešla na Sunar, protože ten bývá častěji ve slevách, kdežto Nutrilon je někdy problém sehnat levněji.

babulinkab
3. čer 2011

kojila jsem 16 m - syna - přešla jsem na banánový sunar, pije dodnes, dceru zatím kojím

sichatka
3. čer 2011

jedna dcera přešla na Nutrilon druhá na mléko z DM drogérie Babylove - jsou jim dva roky a pořád ho pijí. Babylove stojí 500 g cca 130,- Kč.

janocka
Odpověď byla odstraněná
gabka32
5. črc 2011

Sunar.... i když jsem zaslechla sestru na středisku, jak do telefonu komusi vykládá, že Sunar kupují sociálně slabí 😀 myslím, že se dají najít i levnější značky, já po něm šáhla kvůli tradici 😉

crca
5. črc 2011

Do cca 9 měsíců Beba,pak jsem přešla na Sunar-bez problémů 😉 Chutná i mě 😅

beruskanula
5. črc 2011

Nutrilon AR, teď jsme na zkoušku koupili Nutrilon 3 obyčejnej-AR 3 není a vypadá to, že v pohodě🙂

marhulinka
5. črc 2011

kojila jsem do sedmého měsíce,pak jsem přešla na Bebu,po pár měsících na Babylove a to mu vyhovuje,chutná 😵

smardik
6. črc 2011

první Hami-oba dva ale potom co zmenšili obsah a cenu nechali jsme vyzkoušeli Sunar a už jsme u něj zůstali a je i častěji ve slevách, přece jen mi ho pijí 2 děti 3x denně tak raději to co je levnější pokud to jde

bocinka
6. črc 2011

Tak u nás vede Hami, asi od devátého měsíce, kdy jsme "dokojily" 😀 😀 teď už dáváme trojku někdy banán, někdy bez příchuti, jahoda malé nejede... 🙂

karotky
6. črc 2011

Jedině Nutrilon,protože je to špička mezi UM 😎
Beba,Sunar,Hami apd. vyjdou kvalitou na stejno-svědčí o tom i ty neustálé slevové akce.Nutrilon nejde dolů nikdy víc,jak o 10% a nebo k němu raději přidají dárek. 🙂

mkr
6. črc 2011

kojila jsem do 13m, pak jsme přešli na Hipp má dobrou cenu, někdy i Hipp bio,když byla akce, po hami se nám horšil ekzém, dobrý je i Babylove 🙂 na UM byla do 3 let 🙂 podle mě je zbytečné tolik utrácet za mléko, když už mají po roce, každé mléko musí odpovídat nějaké kvalitě, takže já bych zbytečně nutrilon nekupovala

hansed
6. črc 2011

Na začátku Nutrilon, ale malá po něm měla zácpu, tak jsme zkusili Sunar a nejvíc nám sedlo Hami 😉

kay
6. črc 2011

tak malá pije Hami, zkusili jsme všechny značky snad až tohle jí zachutnalo, tEď už pije 4. kojila jsme do cca 10ti měsíců, ale ono záleží podle mě i na dítěti, co mu právě chutná a sedne.. neřeš to a zkus.. doktorka mi sama řekla, že nutrilon je jen o značce, jinak je to všechno víceméně stejné, dělají prý velké kontroly na to, aby to nebylo kvalitní..

andelka
6. črc 2011

Kojila jsem do 13měsíců malého a pak přešla na UM Babylove 3, je super 🙂

Strana
z2