icon

Kolik UM vypijí vaši novorozenci?

17. kvě 2021

Maminky kolik UM přibližně vypiji vaši dvou /tří týdenní novorozenci a jak často jim dáváte ? Já jsem se snažila doteď dodržovat doporučení co mi dali v porodnici, krmit po třech hodinách, ale teď měl například hlad snad už po hodine a půl 😳 není to moc často? Děkuju!

jjasmina
17. kvě 2021

Já jsem tedy kojila, ale to bylo furt a furt

autor
17. kvě 2021

@jjasmina kez bych taky kojila😕

michaelarousova
17. kvě 2021

Asi bych zkusila davat mene a casteji🤷‍♀️ Doktorka mi vzdycky rikala ,ze u toho UM by se mely dodrzovat ty 3 hodiny sle zas nechat mimco vyplakat je blbost..ja taky davala treba po 2 hodinach

nuninove
17. kvě 2021

kamarádka má ted 3 tydenni miminko a vypije tak 60ml kazde cca 2-3 hodiny..meli s tim hodne problemy, ze nechtel pit a nepribiral..pak zmenily mlicko a je to lepsi

martt
17. kvě 2021

Mne tenkrát rikali , ze minimální doba na další krmení je 2 hodiny. Ono kdyz by se dávalo UM častěji muze to pry odrovnat ledviny. Nemůze dítko třeba trápit prdiky?

zmrzlinka
17. kvě 2021

Závisí kolik dítě váží....je rozdíl když má novorozec 2, 5 kg a 4 kg.....ale moje děti nikdy nejedli podle tabulek.Nekdy snědli víc a někdy míň.Zkus dát víc a uvidíš jestli vydrží ty 3 hodiny.

jako_mala_holka
17. kvě 2021

Snažila jsem se dávat mléko aspoň po 2 hodinách, kolik toho v tomhle věku vypila, už nevím... Ale klidně zkus dát o 30 ml a jednu odmerku UM víc a uvidíš, maximálně se poblinka (nám se jednou stalo, že jsme dali moc a hodila savli) 🙂 držím palce

zoyee
17. kvě 2021

Teď pije 90ml, někdy celou davku nedopije, cca po 2,5 až 3 hodinach. Během dne má i jednu pauzu 4,5 hodiny. Ve středu bude mít 3 týdny. Když jsem dávala 60 měl hlad a bylo vidět, že by ještě pil. Jinak teď má asi 3800g. A taky to může být spurt, říká se že ve 3 a 6 týdnech a pak 3 a 6 měsíců. U dcery to tak bylo. Takže to může být i tím.