icon

Neklidné, vzteklé 4měsíční mimi

verus04
20. črc 2017

Zdravím maminky, chci se zeptat na radu. Mám 4 měsíční dceru, minulý týden jsme byli na očkování Prevenaru po kterém měla teplotu a byla neklidná. Do toho jsme přešli na UM. Poslední 3 dny je mrzuta, křičí, pláče..přes den toho moc nenaspi. Musim být pořád u ní, u nikoho jiného nevydrží. Je možné, že to může mít ještě po tom očkování ? Nebo jí nesedí UM, co myslíte ? Mléko vypije bez problému i po něm v poho kaká i prdí..

makky1310
20. črc 2017

Ja myslim ze muze, nas byl po ockovani taky 1-2 tydny neklidny (mame teda jen hexa). Nebo jestli jsi kojila a presla na UM tak ji treba chybi ten tesny kontakt. Takze mazlit, ono to prejde 🙂

akankeo
20. črc 2017

@verus04 to tezko rict, muze to byt i z toho mlicka. K ockovani doporucuju cipky viburcol, dat jedne pred ockovanim a jeden po, u mych deti to udelalo zazraky, snasi ockovani vyrazne lepe. UM je tezsi do briska nez materske mleko, takze ji muze bolet brisko. Jinak mimink se meni porad a ze dne na den, takze to fakt odhadnout moc nejde, klidne ji taky muze rust zoubek nebo se ji dit cokoliv jineho

verus04
autor
20. črc 2017

právě..těžko odhadnutelny, ae spíš to tipuju na to očkování. UM mi už pomalu dochází, tak ani nevim jestli mám pak zkusit jiné nebo zůstat u toho samého. 😕 na prd, když to ty děti nemůžou říct 😖

barchen
20. črc 2017

@verus04
Měla jsem neklidné, vzteklé ale také hodně živé a aktivní miminko od prvního dne narození. Natolik vzteklé, že ještě v porodnici si vyřvala afektivní respirační záchvaty. Po půl roce se to začalo zlepšovat, do té doby jsem myslela, že vyskočím z okna. Na očkování neměla nikdy žádnou reakci (ani zvýšenou teplotu), bude mít rok, pořád ji kojím ale je to mnohem lepší. Je sice stále živá aktivní a vzteklá ale taky hodně šikovná. Jí uklidňuje pouze to kojení - kontakt se mnou. Drží se mne, nebo trika, ramínka a taky máme režim od začátku - spinkat v podobnou dobu, jídlo v podobnou dobu, večer koupel co i jenom dvě minuty, když je hodně unavená ale tohle je drží klidnou a připravenou na večerní spánek. A když se dobře vyspí, tak máme i poměrně klidný a pěkný den.

nafuka
Odpověď byla odstraněná
lpch
20. črc 2017

Ja jsem tu cca pred mesicem zakladala podobnou diskusi, pouze s tim rozdilem, ze stale kojim. Moje lekarka podle popisovaneho place (spise kriku) to videla na bolave brisko. Ze miminko prdi jeste pry nic neznamena. Muj osobni nazor byl ten, ze mel zizen. Bylo podobne pocasi jako ted a kdyz jsem mu dala casteji prso, tak si jen trosku cucnul a byl v pohode. Mozna to bylo ale nakonec neco uplne jineho 🙂

verus04
autor
20. črc 2017

@lpch asi zítra doktorce zavolám, aby mi poradila 🙂 pít jí dávám i když nejsou vedra...Každopádně děkuji