icon

Nutrilon 1 x Beba x Hipp x Sunar Complex. Jaké UM zvolit?

pommpomm1
5. dub 2021

Přeji krásný den. Mám trochu dilema jaké zvolit UM. Názory se liší a zajímalo by mě jaké mléko vám nejvíce vyhovuje. Kojím + dokrmuji. Zatím máme Nutrilon a nyní se mi zdá, že má malá trochu problém s kakáním. Dávám espumisan a prdíky odcházejí. Přemýšlím, že bych zkusila něco jiného než Nutrilon. Jaké máte zkušenosti s těmito mléka? Nutrilon 1 x Beba Comfort x Hipp x Sunar Complex. Děkuji za postřehy ☺️☺️

deaneira29
5. dub 2021

Ono každé mimčo je úplně jiné a zvlášť ještě když částečně kojis. U nás Beba úplně betonovala, pak jsme měli Hipp a úplně super.

klokanka31
5. dub 2021

@pommpomm1 Za mě sunar 🙂

pommpomm1
autor
5. dub 2021

@deaneira29 Právě, bojím se nějakých experimentů abych malé neublížila. Co dokrmuji tak se mi vždycky pokakala při krmení nebo hned po a dneska nic a kroutila se tak přemýšlím jestli nezkusit místo Nutrilonu něco jiného. Přijde mi že má po něm i pořád hlad.

lachtanice86
5. dub 2021

Nutrilon u nas bylo peklo, bolelo ji břicho, po Hippu mela hlad, nejlepší sunar complex

jako_mala_holka
5. dub 2021

Nám vyhovuje Kendamil, ale každé mimčo je jiné a určitě bych neexperimentovala, pokud nejsou velké problémy

jako_mala_holka
5. dub 2021

Taky záleží, kolik měsíců ji je, jak dlouho dané mléko má, atd... Můžou být růstové spurty, prdiky jsou během prvních 3-4 měsíců normalni, naši malou taky trapily, spotřebovali jsme několik balení Balonixu, po tom 4m to přešlo samo 🙂

barunkiss
5. dub 2021

My jsme od začátku na Beba sensitive, kvůli prdíkům a zácpě a spokojenost.

marta_kovar
5. dub 2021

Sunar jsem mohla rozprášit na pole, malého nakopával. 😀 A ani mně nejel.. A teď má Kendamil a ten nám vyhovuje. Ale každé miminko je jiné. Jednomu sedne a druhý bude mít problémy.

jaja01k
5. dub 2021

Starší byl spokojený s Bebou. Mladšímu jsem zkusila nejdřív Sunar, ten mu ale dělal neplechu v bříšku, tak jsme přešli na Hipp a ten mu vyhovoval.
Chce to vyzkoušet, každému miminku vyhovuje něco jiného.

pommpomm1
autor
5. dub 2021

@marta_kovar Sunar jsem vzala "na zkoušku" ten Complex a ještě ho ani neotevřela, tak ho pošlu dál. Někdo si chválí ale spíš prý děti betonuje. Objednala jsem ten Kendamil nakonec. Vychází i cenově lépe než Nutrilon. I když malé Nutrilon evidentně nevadí, mě strašně smrdí když jdu umývat lahvičky a navíc obsahuje palmový olej

pommpomm1
autor
5. dub 2021

@jako_mala_holka Zkusím ten a uvidíme. Jak jsem už psala malé Nutrilon zatím nevadí, ale moc se mi nelíbí obsah palmového oleje a smrad z lahvičky když jdu hned po tom co uspím lahvičku umýt

pommpomm1
autor
5. dub 2021

@jako_mala_holka Malé je necelý měsíc a i když kojím co to jde prostě řve hlady a přes snahu co nejvíce kojit mi prostě bez UM nevydrží. Často musím ještě třeba mléko z jedné odměrky přidělat

tasimia
5. dub 2021

Nutrilon, Hipp propadák. Beba nám sedla. Ale každé mimčo je jiné, třeba zkoušet 🙂.

kevi1
5. dub 2021

No trebars mojho syna betonovala Beba. Tak vyrastol na Nutrilone, potom uz som to moc nemenila lebo ked furt menis mlieko, tak si brusko nestihne zvyknut 😉
P.S: mojho ucpavalo najviac kombinovanie UM a MM ale trebars mojej neterke je to jedno, nema prdy z nicoho,

jako_mala_holka
5. dub 2021

@pommpomm1 zkus a uvidíš, ale určitě vydrz aspoň dva tři týdny, než si na něho zvykne... Nám dělal trošku problém i přechod z 1 na 2 v půl roce, ale trvalo to cca týden a pak ok... My měli bebu v porodnici (na výběr nutrilon a Beba) a nic moc, měla jsem pocit, že po ní má hned hlad, nevím, doma jsme najeli hned na kendamil a je na něm doteď, žádné větší problémy nebyly, samozřejmě prdiky, trochu ublinkavani ze začátku (reflux), nějaký ten růstový spurt... Určitě budeme pokračovat i 3 po roce 🙂 držím palce, ať je to v pohodě

kami92
14. dub 2021

Ahoj holky, kdyby jste měl někdo zájem mám na prodej novou, nenačatou Bebu Comfort 2. Nechám za 250 Kč i s poštovným