Umělé mléko pro novorozence. Které je nejlepší?
ZDRAVÍM,KTERÉ UM JE NEJLEPŠÍ? PRO NOVOROZENCE?
Za nás Hipp, za celou dobu jsme mléko nemuseli měnit, syn ho pil od narození a nikdy nebyl žádný problém.
Za nás kendamil, jedině z plnotučného mléka a fakt chutná i nám dospělým.
Osobně, když jsem měla problémy s kojením, jsem hledala mléko, kde není palmový olej. Našla jsem Babybio. Bylo super. Pak jsem objevila Kendamil a když porovnám chuť těchto dvou, oboje bez PO, tak jednoznačně Kendamil. Barva jiná, chuť jako mléko a ne jako umělá náhražka.
První jsem dávala Sunar premium a teda super za nás. A teď se hodně zlepšila Beba, tak tu bych volila teď, kdybych nekojila.
vyzkoušeli jsme jich několik a nej byl Kendamil na něm jsme do teď
Kendamil a Sunar. Kdyby malý netrpěl na reflux,tak bychom zůstali u Kendamilu i přes to,že je jen přes eshopy. Jako jeden z mála neobsahuje palmovy tuk (který nechápu,proč ostatní dávají,když je prokázáno,že škodí dětem na trávení a může být příčinou kolik)
ale Sunar mu sedl taky a AR měl jen jedno balení a od té doby už neblinka,takže jsme u něj zůstali
Ahoj za mně Babylov DM ale každé miminko je jiné a vyhovuje mu jiné mléko.
No me prisel slozenim nejlepsim Nutrilon, ta nejnovejsi generace. Ale je fakt, ze je v nem ten palmovy olej, Kendamill neznam, mrknu na nej - jde o to, jestli ma tez ty inovatini slozky. Jinak novorozencum by se nemelo davat kravske mleko, jak tu nekdo doporucuje.
Řekla bych, že to ani není tak o tom, které je nejlepší, ale které miminku sedne. Každé to má jinak a někdy je bohužel těžké najít to správné. Mám dvě děti, obě od narození na UM a u obou nebylo lehké najít to vyhovující. Syn měl nakonec Hipp a dcera Bebu comfort.
Zadne mlicko neni nejlepsi...
Za meho syna Hammi. A je fakt dobry chutna i me🤣🤣
Za nás Hipp, nejlíp sednul na bříško... Ale nejvic mi chutnal Kendamil 😁
Ja jsem zkoušela ten z Dmka a malému neseděl zvracet mi po něm. Od te doby je na Sunaru complex a vsechno v pořádku. 😊
Tak u nás od začátku sedí hipp nejlépe. Jednou jsme zkusili nutrilon a bylo to špatný.. syn blinkal jak alik. Každé miminko je jiné a sedí mu um jinak.
pro naše děti byl vyhovující NUTRILON, ale uvidíte podle snášenlivosti miminka, zda ho třeba nebude nadýmat, zkuste a uvidíte......
@lucca0 Ale pani nerika nic o tom, ze to mimi nema jist 🤦♀️🤦♀️.Ja chtela napsat to same.Ze zadne neni nejlepsi.Zalezi na kazdem miminku.Jedno snese to...druhe to,ale to neznamena, ze to, co mame my, je nejlepsi.My meli z JIPky Bebu, ale autorce dotazu sedet mlicko vubec nemusi.Naopak po nem muzou mit zacpu, ublinkavat...cokoliv
Můžeš mlíčko vybrat jak nejlépe svedes a může se ti stát že ti ho mimčo bude odmítat, nebo po něm bude hladové, nebo bude blinkat atd. U dcery jsem začala na Nutrilonu, ale přešli jsme na Hami. Zkoušeli jsme i Hipp (to plivala, prskala a natahovalo ji to na zvracení), Beba celkem dobrý, ale byla po ní hladová. Sunar taky celkem šel, ale zůstali jsme u Hami a spokojenost nejvyšší. U syna jsme museli mít ar mlicka kuli refluxu a melu jsme Sunar ar.
Přeji šťastnou ruku při volbě
Mam dvojčatka a začali sme Beba confort a potom prešli na kendamil. Po no mali obaja tráviace problémi tak znovu na bebu. Ale holka už bebu nechcela tak ona teraz pije hipp.
Za nás Beba už od porodnice. Hipp mi malá blila okamžitě.
U nás mělo největší úspěch Naše mléko z plnotučného kozího mléka. Je dobře stravitelné a nemusela jsem přidávat ani žádné kapičky na bolení bříška. Dcera byla strašně spokojená.
A četl jste někdo složením mléka? My máme nutrilon, ale když jsme četli vzadu složení, tak jsme se zdesili. Tady dost ctu, že vybíráte podle chuti 🙄 naše malá má problém s vyrazkou, tak přemýšlíme o změně. Vyrazkou Teda měla i když jsem kojila, ale i tak to možná zkusíme. Ale jaké mléko vybrat podle složení? Říkali, že nutrilon je nejlepší, ale po tom co jsem tam všechno četla, tak už nevěřím.
Pokračuji s Nutrilonem Pronutra, který dostávala už v porodnici. Za 2 měsíce nebyl žádný problém s bříškem a to nedávám žádné kapky. Ten palmový tuk se mi ve složení moc nelíbí, ale nechci měnit dokud malé vyhovuje.

Mně nejvíc chutnal Kendamil. Ale mládě je na Nutrilonu a vyhovuje mu. Hipp Combiotik mu moc nejede.