Zácpa - výměna UM, za jak dlouho byly znát výsledky?
Ahoj všem,malá 3 měsíce má od doby kdy jsme začali s um zácpu.Zkoušela jsem 14 dní bebu,14 dní Hipp a teď má 3 den nutrilon.Ty dvě mléka ji opravdu hodně zacpavali,i kdyz jsem dávala pribioticke kapky.Jak dlouho trvá než si na nové mléko bříško zvykne?Děkuji
@ancickahyksova myslim, ze tak ty dva tydny. Moje mala po Nutrilonu kadila ob den, az s prikrmy jednou denne. Zkusila jsi vodu nebo caj navic? S MM se to neda srovnavat, to se stravi skoro vsechno.
Jojo,právě ze jsem dávala hermankovy čaj a nepomohlo to :(
@ancickahyksova on hermanek vysusuje, coz na zacpu moc nepomuze, spis vodu, nebo fenykl...
@ancickahyksova já jsem dělala odvar z fenyklu a k němu tak 3-5 zrnek anýzu . U nás byla změna hned jak se "vyprázdnily" střeva od předešlého um cca 2-3dny. 🙂 Naše Mudr zas říká, že když mlíčko nesedí tak vyměnit. Zkusila bych ještě probiotika (bioGaia , biopron) docela nám pomohl i enthicon a apolaktik nebo laktobacily od swissu. Pokud tohle nepomůže poradila bych se s Mudr na změnu um. 🙂 hodně štěstí 🙂

nekde jsem cetla ze nei dobre leko stridat pokud ho nezvraci nebo mu vylozene nechutna a odmita ho bastit, nas jachymek je na nutrilonu treti tyden a kdyz dost odstrikam dostane moje mliko, poprve po nem nekadil 3 dny a pak to byl teda sesup 🙂 ted kadi kazdy druhy den nekdy denne 🙂