icon

Zácpa - výměna UM, za jak dlouho byly znát výsledky?

ancickahyksova
21. bře 2017

Ahoj všem,malá 3 měsíce má od doby kdy jsme začali s um zácpu.Zkoušela jsem 14 dní bebu,14 dní Hipp a teď má 3 den nutrilon.Ty dvě mléka ji opravdu hodně zacpavali,i kdyz jsem dávala pribioticke kapky.Jak dlouho trvá než si na nové mléko bříško zvykne?Děkuji

mysacek369
21. bře 2017

nekde jsem cetla ze nei dobre leko stridat pokud ho nezvraci nebo mu vylozene nechutna a odmita ho bastit, nas jachymek je na nutrilonu treti tyden a kdyz dost odstrikam dostane moje mliko, poprve po nem nekadil 3 dny a pak to byl teda sesup 🙂 ted kadi kazdy druhy den nekdy denne 🙂

msimankova
21. bře 2017

@ancickahyksova myslim, ze tak ty dva tydny. Moje mala po Nutrilonu kadila ob den, az s prikrmy jednou denne. Zkusila jsi vodu nebo caj navic? S MM se to neda srovnavat, to se stravi skoro vsechno.

ancickahyksova
autor
21. bře 2017

Jojo,právě ze jsem dávala hermankovy čaj a nepomohlo to :(

msimankova
21. bře 2017

@ancickahyksova on hermanek vysusuje, coz na zacpu moc nepomuze, spis vodu, nebo fenykl...

lenatu
21. bře 2017

@ancickahyksova já jsem dělala odvar z fenyklu a k němu tak 3-5 zrnek anýzu . U nás byla změna hned jak se "vyprázdnily" střeva od předešlého um cca 2-3dny. 🙂 Naše Mudr zas říká, že když mlíčko nesedí tak vyměnit. Zkusila bych ještě probiotika (bioGaia , biopron) docela nám pomohl i enthicon a apolaktik nebo laktobacily od swissu. Pokud tohle nepomůže poradila bych se s Mudr na změnu um. 🙂 hodně štěstí 🙂