Značka babylove - zkušenosti s kojeneckým mlékem

kukmar
8. črc 2019

Ahojte maminky máte zkušenost se značkou babylove kojenecké mléko ? Jaká je a jste s ní spokojené ?😊

sudylichozrout
8. črc 2019

@kukmar Ahoj, obe holky se mi odstavily v 7 mesicich a DM Babylove jsem pouzivala az do jejich roka, u prvni dcery do roka a pul. Naprosta spokojenost, holky tohle UM dobre snasely, vse v naprostem poradku. Doporucuji 🙂

nabellucinka
8. črc 2019

Ahojky,pouzivaly jsme chvili po prichodu z porodnice. Mely jsme chvili krizi a maly ho dobre snasel a nemel zadny problem.

widowblack
8. črc 2019

Dcera pred cca 10 lety trpela po tomto mléku zácpou 😏

chocomorocco
8. črc 2019

Po odstavení mi to pijí obě děti. Syn má dva roky. A znovu ho začala pít i pětiletá, protože ho chce taky. Jelikož starší málo ji,tak mi Dr. doporučovala,ať jí ho dávám,když ji chutná.

kattyd
8. črc 2019

Za me dobry pomer kvalita x cena. Stridali jsme Babylove a Hami, obe malemu chutnalo, babylove se trochu hur rozpoustelo proti hami, ale nebylo to nijak zasadni.

dandaa
8. črc 2019

Koupila jsem v nouzi a malý ho nechtěl, po ochutnání jsem se nedivila. Jsou rozhodně kvalitnější mléka ale zase nemusí dětem chutnat.

versatilka
8. črc 2019

Úplně v pohodě. Děti ho měly od 6 měsíců. Dobře se rozpouštělo, žádné problémy po něm neměly. Za mě lepší mléko než nutrilon.

michaelllas
8. črc 2019

Nedoporučila bych ti počáteční výživu a pro starší děti, které nemají pestrou stravu. Tahle výživa splňuje opravdu jen ty nejzákladnější parametry (čemuž odpovídá cena) a na trhu jsou daleko kvalitnější mléka co se týče složení a použitých surovin. Samozřejmě nejvíce záleží na tom, co děťátku sedne. Ale z výživového pohledu bych ti doporučila vyzkoušet jiné značky 🙂

katka_nedo
8. črc 2019

Syn byl po odstavení velice vybíravý a nám sedla jedině Beba a nebo Sunar. JInak vše odmítal. Značku Babylove mám ráda, ale jejich mléko mezi mé oblíbené nepatří. Konzistence,chuť bléé.

andelovalucyy
9. črc 2019

UM 1 super, 2 už mi přišla chuťově horší a dcera jí nechtěla. Přešli jsme na bebevitu (kupuji v tetě) a super. Co se týče skleniček, tak ty dcera milovala, hlavně špagety. 🙂