baboonek
Uživatel baboonek je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od baboonek.
baboonek
21. led 2018

Osobní zkušenost nemám, zatím jsem ve stádiu, kdy téma studuju 😀. Kdybych měla volit z těhle dvou, tak se přikloním k pyramidě, která spadá pod Komerčku. Z průzkumu důvěryhodnosti vyšla na 11. místě, Sberbank pak tuším na 20 https://edufi.cz/am/clanky/nevite-kterym-poskytovatelum-pujcek-verit-nezavisle-pruzkumy-vam-poradi/. 20 už je na mě moc, šla bych tak do prvních pěti. Nedávno jsem četla diskusi, kde právě Sberbank a ještě Oberbank strašně setřeli :-/. Ale jak říkám, zkušenost nemám. Hodně přehlednej mi přišel pro prvotní orientaci srovnávač půjček https://edufi.cz/am/srovnavac-pujcek/, třeba taky poslouží.

baboonek
21. led 2018

Osobní zkušenost nemám. Co se týče důvěryhodnosti, tak je dle průzkumu na 14tém místě https://edufi.cz/am/clanky/nevite-kterym-poskytovatelum-pujcek-verit-nezavisle-pruzkumy-vam-poradi/. Kdybych se rozhodovala já, šla bych se informovat k "top pětce". Mrkněte na srovnávač půjček, třeba napoví víc https://edufi.cz/am/srovnavac-pujcek/.

baboonek
19. led 2018

Tak kalkulačka přídavků třeba tu https://edufi.cz/am/kalkulacky/kalkulacka-pridavku-na-deti/. Jinak přehlednej článek s novými změnami třeba tenhle https://edufi.cz/am/clanky/vyssi-pridavky-na-deti-od-2018/. Od 2018 na přídavky dosáhne širší okruh rodin, tak držím palce.

baboonek
19. led 2018

Pro mě je důležitá důvěryhodnost. Podle průzkumu z toho Home Credit nevyšel vůbec špatně https://edufi.cz/am/clanky/nevite-kterym-poskytovatelum-pujcek-verit-nezavisle-pruzkumy-vam-poradi/, je na třetím místě.

baboonek
17. led 2018

Můžete zkusit aplikaci Babysitting.today, je zdarma ke stažení na google play nebo app store. Když si prohlédnete profily chův ve vašem okolí, tak zjistíte průměrnou cenu, za kterou běžně hlídají. Z toho lehce odvodíte, jak se pohybuje cena ve vašem regionu.