Ahoj,
V nasi rodine se deskove hry uz nehraji a od te doby, nez sme poznali vrontheroad. Je to firma ktera se zajima o virtualni hry, prijede k vam a celou dobu se o vas stara. My sme stalym klientem a doporucujeme ji!🙂
Ahoj,
Ja jsem svymu synovi koupila detske pribory od berghoff a krasne s nima ji a maji i krasny potisk,takže o zabavu je postarano. Doporucuju!😎
Ahoj,
Chtěla bych se s vami podělit o mojí zkušenost s rodinou oslavou. V létě sem obednala firmu vrontheroad, která se zabývá o virtuální hry. Celý večer se o nás starali, všichni se nasmáli a díky ním máme krásný vzpomínky!😍 takže jenom a jenom doporučuju!
Zdravím,
Chtěla bych se podělit o mojí zkušenost. Minulý rok sem zařídila rodinnou oslavu, kam se objednala firmu vrontheroad. Zajímá se o virtuální hry. Celý večer bylo o zábavu postaráno, všichni se zasmáli a máme krásný vzpomínky. Doporočuju! 🙂
Zdravím,
Já jsem to letos vyřešila tím, že sem objednala firmu vrontheroad, která má na starost virtuální hry, přijede k vám a vy máte o zábavu postarano, milý a přátelský přístup. Doporucila bych to spíše 15 a víš, přeci jenom malý děti z toho moc nebudou uchvácený. 😍
Moje kamoska si barvi hennou a je s ni velice spokojena, je skoda ze nemaji vic odstinu..😍
Ahoj, ja doporocuji monopoly 1. Cela rodina byla spokojena a my sme meli o vecer postarano. 👍😂
Myslim si ze za ty penize se da sehnat lepsi. Vareni v nem byl zdlouhavé a co se tyce materialu tak katastrofa. Ja mam tenhle: https://www.berghoff.cz/produkt/hrnec-gem-s-poklici-16cm-sedy/ A jsem s nim spokojena 🙂
Ja s nim nejsem spokojena, uz 2 roky kupuji nadobi pouze od berghoff. Maji kvalitni a hlavne se s nimi vari fakt dobre. Za me👍
Ja mohu doporucit hrnce na indukci od berghof. Cela moje rodina je velice spokojena.😍
Ja jsem svymu synovi kupovala vzdy plastove ale po zkusenostech volim pouze kovove pribory, ano sou tezsi ale zase ma aspon vetsi silu v rukach😉 obednavam pouze z berghof.
Ahoj,
Mam pro vas skvely typ na oslavu. Minuly rok sem objednala memu manzelovi firmu vrontheroad. Zabyva se virtualni zabavou a prijede az k vam. Za me to byl paradni vecer😎