katerina896
Uživatel katerina896 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od katerina896.
katerina896
31. kvě 2018

Vyskoušej produkty od Moringa caribbean. Mám jenom dobre zkušenosti https://www.moringacaribbean.cz/moringa-products

katerina896
27. bře 2018

Svým dětem dávám pravidelně produkty od moringy karibské. Od té doby si ze školky nedonesly žádnou chorobu. Pro info: https://www.moringacaribbean.cz/

katerina896
27. únor 2018

Na posílení imunity každé ráno užívám prášek od Moringy. Moringa Caribbean (Moringa karibská) nazývaná také "Zázračný strom" obsahuje největší množství vitamínů a minerálů ze všech rostlin na světě.

katerina896
12. únor 2018

Moringa karibská obsahuje všechny potřebné vitamíny pro lidské tělo, užívám ji pravidelně už několik měsíců a mohu jen doporučit.

katerina896
12. únor 2018

Kamarádka mi poradila podávat každé ráno svým dětem tablety od Moringa caribbean. Produkt přímo z karibiku s bohatým množstvím minerálů, vitamínů a antioxodantov. Odkdy je užívají mé děti, ze školky choroby nenesou téměř vůbec. Jsem maximálně spokojená.

katerina896
autor
18. pro 2017

Můj bratr má 27 a velmi se snaží. Celá rodina to s ním prožíváme a chceme mu pomoci. Léčba však jde pomalu a proto jsem se chtěla poradit, zda existuje způsob jak léčbu urychlit. Prý tento produkt nuraid opravdu pomáhá. Četla jsem pozitivní reakce, ale je to přece jen dost peněz, tak si informace zjišťuji z každé strany.
Děkuji velmi pěkně.
Držím palce, abyste to zvládli i vy.

katerina896
18. pro 2017

Můj bratr utrpěl před půlrokem mozkovou příhodu. Přestal chodit a částečně i mluvit. Léčba mu jde velmi pomaly.Máte s tím někdo zkušenosti, co by pomohlo? Známá mi doporučila produkt nuraid, ví o něm někdo něco?

katerina896
autor
18. pro 2017

Můj bratr utrpěl před půlrokem mozkovou příhodu. Přestal chodit a částečně i mluvit. Léčba mu jde velmi pomaly.Máte s tím někdo zkušenosti, co by pomohlo? Známá mi doporučila produkt nuraid, ví o něm někdo něco? 😨