kiskka22
Uživatel kiskka22 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od kiskka22.
kiskka22
22. říj 2020

@zuzinazuza22 Nemáš za co, ráda jsem pomohla ;)

kiskka22
19. říj 2020

Já jsem teď pořídila tenhle termoizolační fusak https://www.gobaby.cz/barva-flowers-ruzova/ a je parádní. Zevnitř je moc příjemný jako dečka a vnější látka má vodoodpudivou úpravu, je krásně teploučký.

kiskka22
17. říj 2020

Já mám takovou sestavu čtyř košů, které se dají postavit jak potřebuješ, klidně všechny na sebe, takže nezaberou skoro žádné místo a otevírat se dají i když stojí na sobě, mám je v komoře vedle kuchyně.

kiskka22
30. bře 2020

Ostropestřec jsem začala brát před měsícem, paní v lékárně mi doporučila taky ten od Naturevia, říkala, že si ho lidi hodně berou, že stačí jenom jedna tableta denně a je hodně účinný

kiskka22
29. led 2016

Mně zázračně zabírá Ataralgin, byla jsem s tím totiž i na neurologii a doktorka mi řekla, že to bude od krční páteře, takže mám cvičit a řekla mi, že si mám koupit tyhle prášky, že uvolňují tu krční páteř a pomáhají teda jak od bolesti tak od té příčiny, a musím to zaklepat ale zatím mi zabral vždycky a ryhle.