výborná volba, tu kliniku mohu jenom doporučit 🙂
dobře a jaké tam kupujete? nemám s tímzkušenosti a potřebovala bych to doma trošku rozproudit, oblečky jsou sice super, ale mám pocit, že to uplně nestačí
já myslím, že strop je asi 30, možná něco málo přes 30, taky o darování teď přemýšlím, vy jste v tom zlíně přímo byli?
nakonec jsem objednala a musim se pochlubit, obleček vypadá úžasně, asi si od nich zkusím objednat i nějakou tu pomůcku, ty kupujete taky teda na e-kondomech?
tak děkuji, zkusím něco objednat, kamarádka tam prý taky nakupuje a je spokojená, tak to vyzkouším
já bych právě chtěla někde koupit pořádné podvazky a tak, tak by mě zajímalo, jestli to velikostně sedí a je to kvalitní, nebo to budu moct po jednom použití vyhodit
nám řekla, že je nepravděpodobné, že by to bylo vigantolem a musím říct, že problémy samy tak nějak přešly, takže myslím, že tím to opravdu nebylo
a zkoušela jste i nějaké přípravky na vlasy? po porodu mám trochu problémy s vypadáváním, tak bych to chtěla vyzkoušet
taky jsem četla, že mají miminka po vigantolu prdíky, myslíte teda, že to nemůže být vigantolem způsobené? zkoušela jsem ho vysadit, ale přišlo mi, že nenastala žádná změna...
kamarádka mi to taky doporučuje, co tam objednáváte?
a co přesně používáte? je opravdu přírodní? kamarádka mi ji taky doporučovala, ale chtěla bych vědět i názor ostatních
my nakupujeme jedině na internetu, do obchodu by mě asi nikdo nedostal, ale narazili jsme na výbornou stránku a jsme spokojení 🙂
Možná, když občas zapomeneš, tak se nic tak hrozného nestane, ale určitě by se dávat raději měl
moc děkuji, taky jsem četla, že je za to i dobrá finanční kompenzace, ale o to mi ani tak nešlo, teď už vím, že do toho půjdu, jen si zjistit všechno možné o klinikách