Já letos dostala od manžela kávové předplatné z pražírny Kroměříž a jsem nadšená. Už druhý balíček co mi došel a vždy je tam příběh kávy a cca 30 káv na měsíc. Jak píše makrofri stačí zadat do Googlu a vybrat si podle chuti.
Není lepší si rovnou pořídit kávovar? :D Já ho dostala letos taky k vánocům a teď jsem z něj nadšená. Nebavilo mě furt mlýt v ruce 🙂 Překvapilo mě, že jsem nevěděla jakou kávu do něj kupovat :D Naštěstí jsem našla tento článek na netu a tam to dobře rozebrali. Máte nějaké vlastní kávové rituály?
Rozumím @meggie12345 je to o tom, že péřová zavinovačka v létě má opačný účinek, kdy chrání před horkem. Stačí hledat na netu a najdeš o tom jak používat zavinovačku v létě.
@meggie12345 Ano já jsem ji měla hodně dlouhou, hlavně ten klid který jsem měla, když se dítě zavinulo a uklidnilo.
@aaddeellaa Dobrý den, boužel jsem ji již darovala kamarádce, ale dívala jsem se na kennyshop, že tam mají super sety tak třeba ušetřit koupí všeho dohromady.
zelenaesmolda můžu se zeptat v čem se vám osvědčila více?
Já koupila MAXI dráčka od Evy Kiedroňové a jsem velmi spokojená. Takže za mě bez výstuže.
Dobré je si zavinovačku vyzkoušet. Já navštívila Baby club Kenny v Třinci a vzala jsem tam malého, aby si to vyzkoušel a když jsem viděla, že to sedí, tak jsem objednala na oficiálním webu Evy Kiedroňové.
Když je léto děláme to tak, že necháme malého jen na zavinovačce ležet a nezapínáme knoflíky. V Zimě ho do toho zavineme a klidně vyjedeme vem.
@chris_n Jak si měla umístěný ten monitor dechu? Také ji teď mám a funguje normálně.
@linbrno No já narazila na Josefa Hoanga a jeho aktivity se mi dost líbí.
Mě nejvíce pomohl Josef Hoang s jeho videii na youtube. Tolik uvědomění a AHA momentů jsem snad od žádného kouče osobního rozvoje nezažila.
Taky mně pomohli jeho online kurzy. Nejdřív jsem si říkala, že nebudu platit za kurzy a četla jsem jen motivační knížky z osobního rozvoje jako 4 dohody, Síla pozivivního myšlení nebo zákon přitažlivosti. Super je i video Tajemství.
Když jsem toto všechno přečetla, zjistila jsem, že mi pořád něco chybí a není to ono.
Teď jsem vstoupila do kurzu Restart 21 a musím říci, že je to přesně co jsem celou dobu hledala.
Takže pokud se někdo o osobní rozvoj chcete zajímat do hloubky, tak aby vám fungoval i zákon přitažlivosti, doporučuji Pepu Hoanga, otevře vám oči.
Cítím se více vyrovnaná a vděčná za každou maličkost. 🙂
To vypadá dobře. Kde se můžu připojit?