icon

Jak najít paní na hlídání? Hledáme v Ústí nad Labem, Děčíně...

petraviky
20. srp 2019

Ahoj holky,
muzete poradit jak najit pani na hlidani.Na co se zamerit,na co dat pozor,na co nezapomenou.A hlavne kde hledat 🙏
Mame tri raubire 5,3 a 2 roky a jak se zminim o poctu tak se ani nikdo neozve 😁🤦

drep
20. srp 2019

Dobré paní na hlídání

zelenaesmolda
20. srp 2019

@petraviky
osobni zkusenost nemam ale videla jsem stranku hlidacky.cz
jinak ja bych urcite chtela vypis z rejstriku trestu a potvrzeni o zdravotnim stavu,ze treba nema zadnou infekcni nemoc.

fandysek_1
20. srp 2019

@petraviky dobrý by bylo třeba nějaké doporuceni z předchozí rodiny, vidět životopis, byt pod agenturou ještě neznamena prověřená osoba (vím z vlastní zkušenosti, že agentura brala prachy za zprostredovani a nikdo ty holky ani neviděl). Celkově si musíte sednout. Také si srovnej jaké máš požadavky a co by paní měla dělat. Mám paní na úklid z hlidacky.cz a jsou tam i paní hlídání.

petraviky
autor
21. srp 2019

@zelenaesmolda jojo ,tuhle stranku uz zname. Ten zdravotni stav me nenapadl 👍 dekuji

petraviky
autor
21. srp 2019

@drep prostuduji ,dekuji 🙂

petraviky
autor
21. srp 2019

@fandysek_1 ty hlidacky.cz jsou asi nejvic doporucovane. Po pani vlastne nechci nic jineho nez aby pohlidala a uklidila,ale spis jako s klukama hracky co si vytahaj a tak no.Myslela jsem ze sezeneme nekoho v okoli,ale je to teda tezke.Nejlepsi by byl nekdo z rodiny ale tam moznost bohuzel take neni.Porad mam velky strach pustit ke klukum nekoho ciziho. Pro nas jsou nejdulezitejsi prazdniny. Muzeme nabidnout i vetsi byt co mame volny v dome a treba zahradku. Jsem mela predstavu ze by to mohla byt treba nejaka starsi pani.Ale tezke no 😊 Hledame dal 👍

martinka_33
21. srp 2019

S hlídáním je to prekérka, my jsme třeba nemohli najít nikoho dost flexibilního - hlídání bylo potřeba v pravidelném čase ale pokaždé v jiné dny.. Nakonec nám hlídala kamarádka, platili jsme ji za to.
Nejlépe někoho na doporuceni, taky záleží o jak časté hlídání jde a co to obnáší? No a pak teda, tři děti bych dobrovolně taky nehlidala 😂

petraviky
autor
21. srp 2019

@martinka_33 prave 😁 ja kdybych mela hlidat tri nekomu jinemu tak do toho nejdu ani za nic 😁 Nam jde spis o nepravidelne.Vecery a nebo vikendy.Spis jako so vecer az ne rano treba. Ale treba ji pak vyuzijeme vic az se nejaj seznamime a uvidim jak to vlastne funguje. A ani nevim jak je to s hlidani pres noc. Mame teda mista dost.Ale jak to pak funguje? Da deti spat a ceka az dorazime a pak si jde lehnout a rano k nim vstane.Nebo vyuzijeme druhy byt a ona bude v hlavnim s detma.Zas aby se postarala i rano 🤔 Ach jo,to je slozite 😁😁

dandaa
21. srp 2019

My máme paní na doporučení co hlídá děti našim sousedům a má jen ty nejlepší reference, navíc pracuje jako zdravotní sestra takže velké plus, miluje pořádek a fakt to s dětmi umí. Využili jsme ji jen párkrát, ale od podzimu ji budu potřebovat využít víc. Jen teda sama říkala, že víc dětí najednou hlídat nechce, ale mluvila o malých. Měla jsem doporučení i na jiné paní, ale žádná mi nesedla, pocitově. U většího počtu dětí je rozhodující částka, když si vezmu, že za jedno platíme 130-150 za hodinu. Někdo ze sousedů nemá doporučení na někoho?

ilonne
21. srp 2019

@petraviky Hlavně si musíte sednout obě dvě. Já koukala na hlidacky, ale nakonec jsem dala poptávku na všechny místní Fb. Měla jsem asi 8 zajemkyn, ty a dětmi jsem odmítala rovnou, sháněla jsem chuvu pro ročního syna, nastupoval jsem na částečný úvazek. Nakonec jsem se sešla s třemi, v úzkém výběru mi zůstaly dve. Jedná starší paní a jedna slečna mladší než já. Babička vs teta. Kvalitativně na stejné úrovni, sympatické obě stejně. Nakonec zvítězila babička, tama nás to táhlo více a řekli jsme si, že v tomto věku to bude spíš o té babičce. Janicce je asi 55 let a je naprosto úžasná. Měla jsem neskutečně šťastnou ruku. Když je potreba, bez problémů mi hlídá i starší dva.

petraviky
autor
21. srp 2019

@dandaa no tady u nas moc sousedu nemame 😁 S tim ze to nebude levbe uz take pocitame. Zkousela jsem se ptat i ve skolce (tam maji neskutecne informace uplne o vsem 👍) ale jak se zminila pani ucitelka o trech tak nikdo nechtel.Uz mam pocit ze snad ani nesezeneme. Chapu ze je to hodne,ale tak preci nejsme jediny kdo tohle resi ne? 😏

petraviky
autor
21. srp 2019

@ilonne tak to jsi mela stesti.To je parada.Ja se prave bojim jit takhle jako uplne do neznama a dat poptavku na fb.I kdyz jsme o tom uz teda take uvazovali. Vim ,ze je jasne ze se musime nejdriv sejit,promluvit si,vybrat, byt spolecne nekolik dnu abych videla jak se ke klukum chova a jak ji prijmou,ale i tak se bojim abych vybrala dobre 😟

ilonne
21. srp 2019

@petraviky bát se budeš vždycky. To je normální. My jsme byli i u ní doma. Za ten půl rok co nám hlídá, jsou z nás v podstatě přátelé. Teď o prázdniny si brala asi 2x všechny 3 děti, i když nepotřebuju. Prostě se s nimi domluvila, že je vezme na chatu. My jsme také byly jedno odpoledne u ní na chatě. Známe manžela, jednu dceru. Prostě super.

petraviky
autor
21. srp 2019

@ilonne tak to je paradni! 🤩 To zavidim

drep
21. srp 2019

@petraviky osobně je neznám, ale znám tu majitelku, která agenturu založila a je to rozumná a fajn ženská. A ještě se dá sehnat hlídání přes lokální nosící skupinu na facebooku, ale tam to je spíš v duchu: “ potřebuju pohlídat zítra dopoledne na tři hodiny”. A většina holek tam má své dítě (děti), takzě by si asi do bytu nevzala tři další ...

fandysek_1
21. srp 2019

@petraviky byla jsem jako au pair v rodině v cizině takže jsme žili společně, musíte si prostě lidsky sednout. Spíš bych hledala starší paní, když to tak popisuješ. Aktivní 55 by to mohla zamknout.

petraviky
autor
21. srp 2019

@fandysek_1 jojo ,takovou nejakou myslim,ale sehnat ji je teda narocne 😁

fandysek_1
21. srp 2019

@petraviky zkusila bych ten FB. Ten je mocný.