icon

1. těhotenství skončilo potratem a teď se snažíme znovu

tkacveronika
22. dub 2017

Holky je tady nějaká, která o 1. mimi přišla a teď už se snaží znovu? Ráda bych si povídla s ženami, které mají stejný problém. Děkuji moc za napsání..

Strana
z5
tkacveronika
autor
23. dub 2017

@kdanak Ne jen stejně staré ale i já jsem byla 6+1..pokud chcete pridejte si měna facebook, můžeme si povídat když jsme na stejnévlně 😉 Veronika Tkáčová , na profilu jsem spritelem u eifelovky 😉

tkacveronika
autor
23. dub 2017

@sedlackovak to já vím, že tím strach nekončí, ale věřím, že když už si žena projde potratem tak druhé mimi už bude v pořádku 🙂 já si žádné plodné dny nehlídám a jen si užívám mazleníčka.. já taky věřím, že za chvilinku budou všechny už s bříškem 🙂

tkacveronika
autor
23. dub 2017

@fialka77 uteče to jako voda a už se budete moct zase snažit 😉 věřte mi..

tkacveronika
autor
23. dub 2017

@sassanca tomu taky věřím, že smůla už se na nás vyřádila 😉 teď už jen zdavoučké děti..

fialka77
23. dub 2017

@tkacveronika Vím, že to uteče rychle 😉 Jenom těžko říci, kdy to vyjde znovu 😉

tkacveronika
autor
23. dub 2017

@fialka77 To jsem taky sama zvědavá

kdanak
23. dub 2017

@tkacveronika Přidáno. 😉

marki00
23. dub 2017

Bohužel to znám. O první jsem přišla ve 20tt, pár dní před narozeninami, o druhé v 7tt na můj svátek. To druhé ale bylo od začátku špatné, byl jen gestační váček a nic. Teď jsem těhotná potřetí, tak se jen modlím, ať to vyjde(svátek ani narozeniny v brzké době nemám 😉). Dnes jsou ty potraty hodně časté.😒

tkacveronika
autor
23. dub 2017

@marki00 tak to je fakt hrůza, že to muslo být dvakrát ☹ to mě mrzí.. ale tak do třetice všeho dobého a budu držet pěstičky ať je šechno v pořádku 😉

marki00
23. dub 2017

@tkacveronika nejhorsi je ta predstava, ze ten prvni byl uplne zdravy.
Dekuju🙂 taky ti drzim palce🙂

tkacveronika
autor
23. dub 2017

@marki00 možná , že kdyby byl zdravý tak to příroda udrží..myslím, že příroda to zařídí tak aby to mimi nebylo nijak nemocné a pokud ano tak ho bohužel vezme ☹

marki00
23. dub 2017

@tkacveronika mu se ucpal pupecnik, takze je chyba v moji krvi zrejme. Ted si redim krev, ale stejne ten strach tu je...ten bude u deti cely zivot🙂

tkacveronika
autor
23. dub 2017

@marki00 ježiš, tak to se omlouvám. To je děs, to se může něco takového stát? Pokud už to teď mášpodchycené tak už bude všechno v pořádku 😉

marki00
23. dub 2017

@tkacveronika v pohodě. Takovè věci se bohužel stávájí. Teď to buď vyjde nebo ne. Ale vždycky je naděje.🙂 snad to tobě napodruhé vyjde🙂

monikabla
23. dub 2017

Ahoj, také jsem v únoru potratila v 7tt, doktorka mi doporučila 2 MS počkat, tak mi držte palce 🙂

tkacveronika
autor
24. dub 2017

@marki00 to bohužel dějí, ale je t smutné.. dekuji, moc tomu věřím

tkacveronika
autor
24. dub 2017

@monikabla ještě nemáš po 2.MS? Budu držet pesticky

zuzana11kristofova
24. dub 2017

@tkacveronika
Ahojky, držím pěstičky aby to vyšlo. Sice já už jednu dcerku mám, ale momentálně procházím tím samým co ty. 19.4. jsem musela podstoupit revizi dělohy. Byla jsem v 9 týdnu, bohužel plod neměl srdíčko a už se mi i zhroutil gestační váček a plod se přestal vyvíjet. 19.4. mě odpoledne pustili domů, bohužel jsem se pro velké bolesti v podbřišku musela 20.4. vrátit do nemocnice kde jsem musela zůstat. Bohužel se mi po revizi hned zatáhla děloha a zůstala mi tam krev. Proto ty velké bolesti, necistila jsem se. Dostávala jsem kapačky a injekce na bolesti a na otevření dělohy. 22.4. mě pustili domů. Doma jsem měla po chvilkách obrovské bolesti, kdy jsem nechápala co se děje. Nevím jestli to je možné ale prý jsem měla kontrakce jako při porodu. Při těchto bolestech se mi otevírala děloha a já konečně začala krvácet. Teď už bude snad jenom líp. Až to půjde by jsme se také chtěli znovu pokusit o miminko. Ano také jsem slyšela že po revizi se říká že je děloha pohnojena a nachystaná na další mimi. Přeji mnoho štěstí a věřím že se zadaří 🙂

tkacveronika
autor
24. dub 2017

@zuzana11kristofova Ahoj, tak to je mi moc líto. Tohle slyším poprvé..teď už si jen musíme říkat, že svoji smůlu už jsme si vybraly a teď už nás čeká jen to hezké 😉 já v to věřím.. Taky hned jak jsme mohli, začli jsme se snažit. Uvidíme kdy to přijde 🙂 a jak se cítíš teď? už je ti lépe?

zuzana11kristofova
24. dub 2017

@tkacveronika Ahoj, děkuji i já doufám že jsme si už tu smůlu vybrali. A jak se cítím? No už o něco lépe,ale bolesti mám stále i když už menší ale stále tam jsou ☹ spíše polehávám, při chůzi nebo větší námaze mě to dost bolí a o jízdě v autě ani nemluvím. Smim se zeptat jak dlouho jsi byla na neschopence? Chtěla bych si nechat ke konci měsíce ukončit neschopenku, ale mám strach že to v práci nezvládnu - moje práce je docela náročná a namáhavá. A jak se cítíš ty ?

sedlackovak
25. dub 2017

@zuzana11kristofova Zuzi ja byla 3 měsíce doma než jsem se z toho dostala,na gyndě mě nechal celé 6 nedělí a pak jsem přešla k praktickému.

cusun
25. dub 2017

Ahoj, první těhu mi zamlklo v 8tt a následovala revize dělohy. Poté jsem měla jednu periodu a další už ne, neboť jsem otěhotněla neplánovaně (Chtěli jsme počkat doporučené 3 měsíce). A nyní mám syna 3,5 let a dceru 8m. Takže hlavu vzhůru a pozitivní myšlení 😉

tkacveronika
autor
25. dub 2017

@zuzana11kristofova No,já jsem na nechopence celou dobu s něčím jiným. Ale určitě bych šla do práce až bych byla úplně v pořádku, až bych se na to cítila. Dříve určitě ne. Taky jsem byla nějaké ty dny dost bolavá, ale teď už jsem připravená na to až objevím // 🙂 budu ti držet pěstičky. Já jsem si užívala procházky s našíima psíma miláčkama a pořád jsem něco nového vymýšlela na baráčku. Nějak se zabav 😉 To opravdu pomáhá.

tkacveronika
autor
25. dub 2017

@sedlackovak Mě nechtěl nechat na gyndě na nemocenské déle jak pár dní.

tkacveronika
autor
25. dub 2017

@cusun Tak to ti blahopřeju. Je to nádhra, když to jde nějaké mamince tak rychle znovu, já teď už jen čekám jestli ms přijde nebo ne 🙂

cusun
25. dub 2017

@tkacveronika No ono se říká, že je nejlepší začít hned po revizi, děloha je čistá a připravená. My nakonec chtěli dát na doporučení lékařů, ale osud si to sám zařídil 🙂 Držím palce ať se objeví dvě čárky a hooodně zdravíčka!!!!!!

makousek007
25. dub 2017

Držím palce aby už další těhotenství bylo v pořádku.I já má za sebou před lety SP v 7tt a ZT v 9tt. Pak jsem po nějaké době byla opet těhotná a musí se přiznat,že jsem skoro celé těhotenství měla strach aby bylo vše ok.A bylo, máme 15 měsíční holčičku.Ted jsem znovu těhotná tak uvidíme jak se tohle těhotenství bude vyvíjet 🙂

prostejina
25. dub 2017

Ahoj 🙂 já byla na revizi (úplně zbytečný teda...tělo si poradilo samo) 3.12.2015 a 1.11.2016 se mi narodila holčička 🙂 čekali jsme 2 MS (1.byla dost silná, tak jsem nechala ještě jednu) a 3. už se nekonala, místo ni jsem našla // 🙂

prostejina
25. dub 2017

@zuzana11kristofova
Taky jsem měla kontrakce, srovnatelný jako při začátku porodu ☹

sedlackovak
25. dub 2017

@tkacveronika to záleží na doktorovi,já mám skvělého gynekologa i praktika.Ale je pravda,že to doma bylo horší jak v práci. Furt si na to myslela něco řešila hrůza. Kdybych to věděla dřív určitě bych tak dlouho doma nebyla.Hlavne záleží i po zdravotní stránce.

Strana
z5