icon

1. těhotenství skončilo potratem a teď se snažíme znovu

tkacveronika
22. dub 2017

Holky je tady nějaká, která o 1. mimi přišla a teď už se snaží znovu? Ráda bych si povídla s ženami, které mají stejný problém. Děkuji moc za napsání..

Strana
z5
tkacveronika
autor
26. dub 2017

@pajuska17 Tak to je přesně i můj názor a hned jak se cítíme lépe tak proč se nasnažit 😉 já myslím, ževšechny bude mít za chvilku tu čest držet v náruči svoje miminko 🙂

zuzana11kristofova
26. dub 2017

@sedlackovak 3 měsíce si byla doma? A já se už chtěla nechat ke konci měsíce uschopnit . A na revizi jsem byla 19.4. . Bohužel mám stále velké bolesti a tak jsem dnes byla u doktora, ten mě chtěl poslat znovu do nemocnice, ale to já nechtěla. Vždyť jsem tam už byla a pustili mě teprve 22.4. a tak jsem dostala injekci na bolest a prášky. Prý mám stále v děloze krev ☹ . Pokud bolesti nepřestanou tak prý mám jet do nemocnice kde mi udělají znovu revizi . Vůbec nevím kdy budu schopná jít do práce

zuzana11kristofova
26. dub 2017

@prostejina je to hrozně na psychiku mít takové bolesti když jsem před tím přišla o miminko ☹ . Když jsem začala krvácet tak ty bolesti ustály. Ale druhý den mi začalo bolet břicho a šlo mi to do pravého boku a stále se to stupňovalo. Už kvůli bolestem ani v noci nespím. Byla jsem dnes u doktora, hned mě chtěl poslat znovu do nemocnice ale já nechtěla a tak jsem dostala injekci na bolest a prášky. Když se to nezlepší tak mám prý jet rovnou do nemocnice, kde mi prý udělají znovu revizi dělohy ☹ .Prý mám stále v děloze krev a ňák se jí nechce ven ☹ . Také jsi měla po revizi takové problémy a bolesti ?

prostejina
26. dub 2017

@zuzana11kristofova neměla, po revizi se mi strašně ulevilo. Nepodcenuj to, at z toho nemáš třeba zánět a vše se neprodlouži ☹

tkacveronika
autor
26. dub 2017

Holky to jemi moc líto, takové problémy po revizi. Jako by si ženská neprošla už tak hroznýma chvilkama ☹ Ať se brzo uzdravíš 😉

sedlackovak
26. dub 2017

@zuzana11kristofova Jj gynekolog mě nechal doma celé 6 nedělí a pak jsem šla k praktickému tam jsem mu řekla,že se necítím jít do práce a on mě řekla,až se budu cítit dobře půjdu do práce. Pak jsem byla 4 týdny v práci a otěhotněla znovu,jelikož dělám prodavačku v pekárně kde jsem byla 15 hodin denně hned mi dal neschopenku a dal na rizikové jelikož mi je 37 a i skrze ten předešlý potrat.Já potratila samovolně mě nic nebolelo jen psychika byla ta tam.A tobě pokud ti špatně udělali zákrok a budou ti ho dělat znovu tak jsou to pěkní dementi.Jelikož to zasahují do těla a můžou ti tím ublížit. Nechápu jak to nemůžou udělat jednou a pořádně. Že je to pro tebe psychicky náročný je nezajímá. Je mi to líto,doufám že se brzo uzdravíš,pak tři měsíce uběhnou jak nic a pak se můžete znovu snažit, držím všem tady pěsti

zuzajulie
26. dub 2017

@zuzana11kristofova taky jsem byla potrat + revize 19.4., jak se citis, rikali, ze budou znovu revidovat, jo? Jak to jako boli?

tkacveronika
autor
27. dub 2017

Holky, prosím vás, kdy si mám nejdříve udělat test? Až když nedorazí ms? Mám LAdy Max test s citlivostí 10. Díky za odpovědi.

zuzana11kristofova
27. dub 2017

@zuzajulie mrzí mě že tim to také procházíš. Ano 19.4. mi ráno udělali revizi dělohy. Ten den mě pustili domů. Druhý den ráno jsem se vzbudila a měla velké bolesti v podbřišku až k pupíku které vedli k pravé straně. Měla jsem i průjem. Volala jsem svému gynekologovi a ten mě poslal zpátky do nemocnice. A tak mě přítel odvezl. Tam si mě přehazovali jako horký brambor. Přijeli jsme tam v 9:30 a až v 15:30h mě prijmuli na gynekologii. Dostávala jsem kapačky a injekce na bolest a aby se mi začala otevírat děloha a já se začala čistit. V sobotu mě pustili domů. Doma jsem začala mít opravdu velké bolesti celého břicha které šli až do konečníku . Bolesti chodili v intervalech . Po té jsem začala konečně krvácet ( čistit se ). Doufala jsem že už je konečně po všem a že už bude jenom dobře. Jenomže bohužel tomu tak nebylo a v neděli bolesti začali znovu a bylo to jenom horší a horší . Bolesti šli stále k pravé straně, bolest se vždy zvětšila při větším nádechu. Pondělí a úterý jsem to ňáko vydržela ale už jsem ani v noci kvůli bolestem nespala. A tak jsem ve středu jela ke svému obvodnímu doktorovi. Doufala jsem že mi aspoň on pomůže. Bohužel mi jenom sestřička dala injekci na bolest a doktor mě hned posílal do nemocnice. Ale já tam už znovu nechtěla a tak mě poslal za svým gynekologem. Ten mi udělal ultrazvuk a řekl mi že mám stále krev v děloze a že z ňákého důvodu nejde ven. Dal mi tedy prášky na bolest a řekl mi že pokud mi nezaberou tak že mám jet rovnou do nemocnice kde mi znovu udělají revizi ☹

zuzana11kristofova
27. dub 2017

@zuzajulie a jak ty se cítíš? Jsi aspoň bez bolestí?

zuzana11kristofova
27. dub 2017

@sedlackovak Děkuji a gratuluji k miminku 🙂 .No od včerejška beru prášky na bolest. V noci jsem konečně spala. Bolesti jsou konečně mensi,ale pořád mě trápí to že mám stále v děloze krev. Přestala jsem krvacet, je to špatně že ? Co když mi ta krev tam zůstane? Vůbec nevím co mám dělat ☹

sedlackovak
27. dub 2017

@zuzana11kristofova já měla velký hematon v děloze,taky jsem furt krvácela,miminko se špatně usadilo a ta krev ho stáhla sebou,to už mělo srdíčko,pro klid duše si zajdi ke svému gynekologovi,nechodila bych do nemocnice,on musí podle ultrazvuku poznat,jestli tam máš nějakou sraženinu,taky ty bolesti mohli být od toho,že pokud ti tam nechali nějaké zbytky,sami už se odplavili ven.Já pak po tym krvácela 3 dny a pak až za 3 a půl týdne,ale určitě doporučuji se nechat zkontrolovat už hlavně proto,abys do budoucna neměla problémy.

sedlackovak
27. dub 2017

@tkacveronika já si dělala 2 dny po spoždění a měla jsem ho hned pěkně pozitivní,ale jsou zde i holky co si ho dělali 7 dní po spoždění a měli ducha,takže si nevybereš.Záleží na tobě 😀

zuzajulie
27. dub 2017

@zuzana11kristofova tak to ja vubec teda, mne to jen obcas sem tam pichlo a obcas to citim v noci. Tak to asi bude v pohode :o ale nejsou to vubec bolesti, co popisujes. Snad budes brzy ok.

zuzana11kristofova
27. dub 2017

@sedlackovak Já jsem byla včera u svého gynekologa. Udělal mi vnitřní ultrazvuk a řekl mi že mám v děloze stále krev a že z ňákého důvodu nejde ven. Posílal mě zpátky do nemocnice,ale já tam už nechtěla a tak mi dal prášky na bolest a že pokud bolesti nezačnou ustupovat tak že do ty nemocnice budu muset jet a tam mi zase udělají znovu tu revizi. Jenže v nemocnici mi kromě ty krve v děloze na nic jiného nepřišli. Když mě v sobotu propouštěli tak mi akorát bylo zděleno že už byl problém při revizi že se mi nemohli dostat do dělohy. Po těch prášcích jsou bolesti o něco menší už jsem i v noci mohla spát, ale já se bojím co bude teď,když ještě včera mi můj gynekolog řekl že mám stále v děloze krev a já už ani nešpiním. Vůbec nevím co mám teď dělat ☹

zuzana11kristofova
27. dub 2017

@zuzajulie Snad ano,děkuji

zuzajulie
27. dub 2017

@zuzana11kristofova radsi bych sla do nemocnice...

tkacveronika
autor
27. dub 2017

@sedlackovak Dělala sem dnes a nevím přesně kdy to mám dostat, asi kolem víkendu nebo po něm takže to je ještě asi hodně brzo že? Děkuji

sedlackovak
27. dub 2017

@tkacveronika ano to je velmi brzo,pokud o víkendu Ms nedostaneš v pondělí ráno si test udělej,doporučuji brzo ráno 😉😉

sedlackovak
27. dub 2017

@tkacveronika
A hlavně si vše zapisuj,až otehotniš můžou se ti špatně počítat týdny když nevíš kdy máš mít Ms

sedlackovak
27. dub 2017

@zuzana11kristofova zuzi víš co bych ještě zkusila,nevím odkud jsi máte tam jen jednu nemocnici?

zuzana11kristofova
27. dub 2017

@sedlackovak No já jsem z Poličky, máme tu sice nemocnici,ale ne s gynekologii. A tak jsem byla ve Svitavech v nemocnici. Jinak nejbližší je ještě v Ústí nad Orlicí nebo Nové Město. Prosím co by si zkusila? Jet do jiné nemocnice?

zuzajulie
27. dub 2017

@zuzana11kristofova toto radsi resit ve vetsi nemocnici, nechci te strasit, ale taky bys pak mohla mit problemy ty deti vibec mit, muze to tam zahnisat...

zuzana11kristofova
27. dub 2017

@zuzajulie A když bych zajela do jiné nemocnice,tak co jim tam mám říct?Co když mě pošlou tam kde mi revizi dělali ?

zuzajulie
27. dub 2017

@zuzana11kristofova no v kazdem pripade netrpet doma, bolet to nema... Ne tak moc :( treba by ti dali doporučení tam, kde se specializuji na toto, v te nemocnici, kde ti delali revizi.

zuzana11kristofova
27. dub 2017

@zuzajulie No po těch práškách co beru mám bolesti o něco menší, ale i přez to jsem si říkala že zítra ráno zajedu znovu do té nemocnice kde mi dělali tu revizi, bude tam mýt službu i můj gynekolog a já asi na tu další revizi přistoupím. Ta krev v děloze mě fakt děsí, já už chci mít klid

journals
27. dub 2017

@zuzana11kristofova urcite jed do nemocnice. Sleduju tu co tu pises a normalni mi to moc neprijde. Radsi bych jela,klidne i jinam,abys nic nezanedbala a treba nedostala nejakou fakt hnusnou infekci. Jed,urcite! Ja jsem mela nastoupit dneska na revizi,ale nastesti se se vsim moje telo vyrovnalo samo. Samozrejme jeste krvacim,ale jinak je mi hodinu od hodiny lip a lip. Vim,jsem jiny pripad,ale prijde mi ze ty trpis hodne a ze by to chtelo rozumneho doktora 😔 Drz se!

zuzana11kristofova
27. dub 2017

@journals Tak to mě mrzí že jsi o miminko také přišla a přeji ti aby bylo vše v pořádku. Já zítra do té nemocnice zajedu a potom uvidím co bude dál . Už aby bylo vše za mnou, nebo se z toho už fakt zblázním ☹

journals
27. dub 2017

@zuzana11kristofova ano,v techto dnech. Proto vim jak ti je. Urcite tam zajed a neboj,bude lip! Jak se ulevi telu,tak se vic zabavis,prijdes na jine myslenky a bude to o hodne,hodne lepsi! Kdybys chtela s nekym mluvit,klidne napis do zpravy

sedlackovak
27. dub 2017

@zuzana11kristofova určitě zajet jinam,100 procentně doporučuji,říct,že nechceš tam kde ti zákrok dělali,že máš obavy že to zanedbali

Strana
z5