icon

2016 - snažíme se o miminko, rok velkých nadějí a změn

zloba89
15. pro 2015

Ahoj, o miminko se pokoušíme už nějakou dobu. Letos jsem prodělala hysteroskopii která dopadla dobře. Ve čtvrtek mě čeká první návštěva v CAR.
Jsem z toho značně nervózní. Cyklus mám pravidelný, dle BT ovulace probíhá..
Je tu někdo kdo by měl zájem se těšit a probírat vše dohromady?

luciasek1987
•
15. pro 2015

@zloba89 ahojky 🙂 my se snažíme od listopadu... tak si budeme držet palečky spolu ju 🙂

rejni
•
16. pro 2015

@zloba89 Ahoj 🙂 my se snažíme od února.. A přišli vám už na něco proč to zatím nejde?

elishka87
•
16. pro 2015

My se po nezdařeném pokusu budeme pokoušet znovu asi od března (doufám, že nebudu muset čekat déle, už jen tohle mi přijde jako nekonečná doba)

515ka
•
16. pro 2015

@zloba89 Ahoj my se snažíme od listopadu, cyklus upravuju od října..budu ráda když to budu mít s kým probírat a svěřovat se ;)

zloba89
autor
•
16. pro 2015

@rejni ahoj, nepřišli. Snažíme se od června, mě to příjde jako věčnost. Zítra jdem poprvé do CAR, Doufám že dostanu nějakou naději...

xoriska
•
16. pro 2015

Ahoj holky, ráda bych se k Vám přidala. O miminko jsme přišli v 15 tt a jelikož jsem otěhotněla po IUI, tak nám bylo doporučeno počkat do výsledku z genetiky a druhé menstruace, což by mělo být koncem unora a začít se snažit, dokud je tělo ještě nějak hormonálně zblblé, že by se to mohlo povést samo. Jinak nás opět čeká na jaře cyklus v CAR... Přeju Všem at je ten nový rok pro nás uspěšnější než tento !

zloba89
autor
•
16. pro 2015

@xoriska To mě moc mrzí, na druhou stranu víš že otěhotnět u tebe lze, víš na čem jsi...

xoriska
•
16. pro 2015

@zloba89 No já otěhotněla po inseminaci v CAR, jinak nemám vůbec menstruaci a hodně špatný hormonální profil, tak bych byla velmi ráda, kdyby se to ted oběšlo bez toho...

rejni
•
16. pro 2015

Já si říkala že i rok snažení může být v pořádku..ale teď už jsem z toho nervózní a smutná.. K Dr jsem šla poprvé od snažení před měsícem na roční kontrolu, další cyklus mi udělal folikulometrii a folikuly prý moc malé..buď neovuluji, nebo málo nebo jsme zrovna trefili na špatný cyklus..ale pár měsíců měření BT, vzestup teploty a hlavně docela pravidelný cyklus dluhy max 34 a většina kratší..myslela jsem, že ovuluji.. Tak za dva týdny mě čeká hormonální profil, doma už mám clostilbegyt a žádanku na spermio..