icon

21 day fix - cvičíme

mami29
15. bře 2015

Zítra začínám 21 day fix. Kdo se přidá?

pajuska87
2. kvě 2015

@jennifer ještě jsem na to nešla 🙂

pajuska87
2. kvě 2015

Tak holky staženo, žádný problém. Asi ty věci jsme už měli v PC stažené :D - takže brnkačka, jinak bych to asi nezvládla

jennifer
2. kvě 2015

@pajuska87 to jsem ráda, že to šlo stáhnout. 🙂

pajuska87
2. kvě 2015

@jennifer zítra nejspíš začnu , ale jógou , ale nevím

jennifer
2. kvě 2015

@pajuska87 já v pondělí. jsem na to zvědavá. hlavně jestli mě zase bude všechno bolet jako na začátku, a po total body jsem vždycky druhej den nemohla chodit, dělám teda jenom tu těžší verzi.
ale je to strašná makačka. kam se hrabe jill a shaun t, přijde mi teda u klasickýho 21 fix, že je to zkombinovaná právě jill s shaun t, ale baví mě to a výsledky jsou fakt super.

buy
3. kvě 2015

Ahojky holky ...tak sem koukala že začínáte cvičit dalších 21dní tak jsem si to také stáhla a jdu do toho ... 🙂 Hrozně mě to cvíčo baví tak děkuji za odkaz
@jennifer 😉

jennifer
3. kvě 2015

@buy mě to taky baví, třeba kámošku to nebaví, ta jenom běhá. zkoušela to a prostě jí to nesedlo, ale já to beru tak že každýmu sedne něco jinýho.
nahlodala jsem na to i jednu kámošku a ta jela klasický 21 fix day, ale nestáhla si plán, nebo se spíš si to asi neuvědomila i když jsem jí to řekla jak se to cvičí a jela prostě 10 cvičení, každej dej nějaký, ale vlastně ne jak by měla, ale i tak se jí to strašně líbí a říkala že pojede ted podle plánu a stáhne si i těchto dalších 21 dní. 🙂

buy
3. kvě 2015

@jennifer Já také běhám když mi to dcera dovolí alespon půl hodky pak ještě chodím hodně na prochajdy s kočárkem.... A cvičím tech 21Day Fix podle toho plánu a poctivě ale ten poslední týden je teda záhul... 🙂už jen dnes a okamžitě začnu ten exreme a ty ještě běháš nebo něco?a co vysledky ok?
🙂

jennifer
3. kvě 2015

@buy neběhám, akorát ještě chodím s pejskama ven, asi 3 km denně, víc by nezvládli, jsou to gaučáci a kennulovi už bude 15.
ale přemýšlím taky o běhu, ale jenom nevím kde tady zrovna běhat. oni tady všichni běhají po silnici, ale to se mi po hlavní moc nechce, docela je tu provoz.
a abych se dostala do lesa, tak bych musela autem, není to daleko tak 5 km, jsme v dolině a lesy jsou okolo , ale manžel má ted auto do práce, a jezdí domů okolo 20,00 takže po tmě v lese by nešlo, ale měl by dostat služební tak asi pak bych chodila běhat.

a výsledky, za 3 týdny, teda váhově nic, ale to tolik neřeším, protože ze začátku jsem zas přibrala 1,5 kg, ale co jsem si koupila nový kalhoty, protože jsem vyhazovala celou skřín vše mě bylo velký, tak ty nový kalhoty mi padají.
takže už jsem si musela koupit pásek, protože jsem v nich nemohla chodit.
jinak teda k tomu jím 5x denně podle knížky super jídelníček od Havlíčka, jedu ho 3 měsíc.
má to na 4měsíce, pak když tak pojedu od začátku.
předtím jsem jela podle knížky krabičková dieta. já jím jenom totiž kuřecí maso, jiný mi nechutná už asi 15 let, a ještě nějaký ryby.

a jaký máš výsledky ty?

buy
3. kvě 2015

Ja sem 5 mesicu po porodu a uz mam o polovinu mensi bricho
@jennifer nejradeji mam cvici na nohy a zadek...ja beham rada jenze mala mi moc nenecha mam doma orbitrek tak kdyz nemuzu ven beham doma celkove se mi zda ze jsem pevnejsi a stihlejsi

jennifer
4. kvě 2015

holky už jste to zkoušeli? já jsem jela podle plánu plyo a teda hotová jsem byla. po prvních 5 minutách jsem myslela že mi upadnou stehna. docvičila jsem to, ale je to záhul. 😲 😲 😲 😲

pajuska87
4. kvě 2015

Jojo před pár minutami jsem také docvičila, jojo stehna bolí no 😀

jennifer
4. kvě 2015

@pajuska87 jsem ráda, že nejsem jediná co mě stehna boleli, jsem zvědavá jestli zítra budu moc chodit 😀

pajuska87
4. kvě 2015

@jennifer no na to jsem též zvědavá,ale mě spíše baví posilování a cardio než cvičení s činkami, jak které no, v té 1 mě činky bavily

jennifer
4. kvě 2015

@pajuska87 mně taky jak který cvičení bavilo, nejvíc co mě odrovnalo tak bylo total body, to jsem nemohla tři dny chodit,
jedu teda jenom tu těžší verzi.

pajuska87
4. kvě 2015

@jennifer já se snažím taky tu těžší , ale když to nejde tak aspoň tu lehčí

jennifer
4. kvě 2015

@pajuska87 vždycky to nejde, zatím mi tohle jde, ale uvidíme jak dlouho,ono všechno nejde a ke konci jsem taky unavená. nožky neposlouchají 😀

buy
4. kvě 2015

Mám odcvičeno a je to jako opravdu masakr... 😖 a doufám že těch dalších 21 dní dám

pajuska87
4. kvě 2015

My teda od pátku do pondělí jsme na Moravě , ale flakat se nebudeme , budeme chodit denně tak kolem 20 km , takže nějaký pohyb tam bude , pak zase najedu 🙂

jennifer
5. kvě 2015

@buy přijde mi to daleko horší než 21 fix klasickej, ten mi přišel hroznej, ale tohle je brutoš.

jennifer
5. kvě 2015

@pajuska87 jdete na záhájení kempu?

modroocka29
5. kvě 2015

Holky, já chci taky extreme, ale nějak mi to vůbec nejde stáhnout i přes ten návod na straně 5. Jiná možnost kde to sehnat není? ☹

buy
5. kvě 2015

@jennifer jako je to horší o hodně sem celá bolavá... 😀 ale já to mám ráda alespon vím že sem si mákla 😀

jennifer
5. kvě 2015

@modroocka29 to je mi líto,že ti to nejde. mě to takhle funguje.
co ti na tom nejde?

jennifer
5. kvě 2015

@buy já cítím zatím jenom stehna, což jsem ráda, dneska jdu makat do hospody, tak jsem ráda že se můžu hýbat a ne jako po total body, kdy jsem si nemohla první 3 dny ani sednout.

pajuska87
5. kvě 2015

@jennifer jedeme s manželem a kolegama z práce 🙂, turistika a vinný sklípek 😉

buy
5. kvě 2015

@jennifer Já taky stehna já nevím jestli se mi to nezdá ale myslím že mi těch 21day fix pomohlo tvarovat hodně... tak sem hrozně zvědavá na toto 😝 ... já ráda makám na prdel a stehna ...já mám štíhlej pas ale ten zadek a nohy 😢

pajuska87
5. kvě 2015

A já nic necítím , při cvičení ano , ale dnes nic - tak netuším jestli jsem něco nedělala špatně , je pravda , že jsem často odbíhala k dcerce

jennifer
5. kvě 2015

@buy mě to taky hodně pomohlo, váhově teda nic moc, jím podle Havlíčka, ale zas je to i kvůli tomu že už jsem dost zhubla tak to jde pomaleji, ale fakt ted co jsem si koupila kalhoty před měsícem tak mi padají, je to i na pásek, protože jinak děs.
kratasy co jsem si koupila na léto tak je můžu nechat bud zúžit nebo nechat ve skříni, totalně padají a to jsem je kupovala zároveň s těma riflama, kupovala jsem si novou skřín a obávám se že dlouho nevydrží, že mi tozase bude velký.

jennifer
5. kvě 2015

@pajuska87 tak si moravu krásně užijte, nevím kam přesně jedete,a le právě v merkuru každej rok bývá zahájení, naši mají vedle něho asi 17 let karavan, ted teda letos jinde, ale zase z druhé strany a ještě jsme na záhájení nebyli tak letos by jsme chtěli

Strana