21 day fix - cvičíme
Zítra začínám 21 day fix. Kdo se přidá?
@modroocka29 já mám jen 1 a 1.5kg 🙂
já 1 kg, ale uvažuju o 1,5 kgnebo 2 kg
Já cvičím s 1,5 kg, ale nemám lehké a těžké, prostě jen tyto. Tak jsem si koupila 3 kg (jako ty těžší), tak jsem zvědavá, jak to zvládnu.
Já mám 2 kg a většinu zvládám
Já nemám gumu na to pilátes mám uplně jinou takže si musím dát pilates z 21 Day Fix
Já také nemám gumu :(
Tak já dnes dala první cvičení z extreme - nohy a brutus. Leje ze mě a samozřejmě jsem neměla taky tu jejich gumu, použila jsem klasické a obě dvě mně ruply 😒 😀 .
holky tak odcvičeno a k tomu i těch 10 min. hrůza, přijde mi to každej den horší a horší 😖
Dnes odcvičeno, dala jsem si ABC. Leje ze mě jako z vola 😀
Já jsem si dala Cardio a taky mazec
Mám hotovo a jsem zvědavá jak budu zítra chodit 😀
Holky,tak jak Vám jde cvíčo.Já jsem si dala pár dní "starou verzi" a je to fakt rozdíl.
@modroocka29 já jsem minulý týden vůbec necvičila,nebylo mě vůbec dobře, nějaká chřipka, pořád mě bolí v krku, ale jedu teda už tento týden 21 fix day extreme.
a jaký se ti líbí víc?
@jennifer tak extreme je fakt náročnější, já mám radši posilování než skákačky typu plyo a cardio takže s tím se peru,ale věřím,že až se časem zlepší kondička tak to bude lepší. Dnes jsem jela cardio extreme a něco jsem jela v lehčí verzi a i tak jsem funěla🙂 ale cvičení je to boží. Třeba jak někdo cvičí tu cassey çi jak se jmenuje,tu nemuzu, vadí mi její projev.
@jennifer prosím tě, jak jsi se dostala k tomu extreme? kde že se to dá stáhnout? díky
@marketuska stahuju to tady
http://kickass.to/usearch/21 fix day extreme/
ale aby to fungovalo musíš mít naistalovaný ještě program bit torrent a pak na spuštění videa program vlc.
já jsem tohle nevěděla a když jsem stahovala insanity max, tak jsem se s tím natrápila a až jsem měla tohle tak to šlo krásně stáhnout,
takže první si stáhni bit torrent, a pak jdi na kickass a nebudeš mít problém a pak nakonec stáhni vlc.
stačí to zadat do google a programy vyjedou
@modroocka29 taky jsem se dívala na cassey ho,a taky by mě vadili ty projevy a stejně mi to přijde hodně podobný na fix 21, když jsem se podívala tak hodně cviků je odtud.
já jsem jela dneska upper, a zítra mě čeká pilates extreme jsem zvědavá jaký to bude s tou gumou, předtím jsem jela bez ní, takže z klasického 21 fix, tak uvidím z toho extreme jaký to bude, určitě au au, druhej den.
já se taky snažím jet tu těžší verzi a mám to podobně jako ty, skákačky fakt nemusím.
ale tohle cvičení je fakt super, jedu s ním i druhej den spalovač, tak jsem zvědavá jestli mi to zrychlí metabolismus, uvidíme, potřebuju ho urychlit, už mi to hubnutí nejde tak rychle jak bych chtěla, ale to to i tou váhou co jsem zhubla.
holky tak mám za sebou pilates extreme, taky vás tak boleli zápěstí od té gumy?
@jennifer tak jsem si dnes dala pilates a zápěstí jsem taky cítila,ale úvod teda dobrý masakr na břicho.akorát ty cviky nakonec vleže jsem nějak nedávala,asi mám krátkou gumu 😒
@modroocka29 mně to šlo, ale mám 2 m gumu ale dnes mě všechno bolí, hlavně pod prsama a taky břišáky když se směju, au au 😀 😀 😀 😀
@jennifer tak já mám gumu 1,50,tak je to jasné. ☹ Dneska plyo,ale ne extreme,toho se zatím bojím 😀
@modroocka29 já jdu ted na lower, včera jsem si dala pauzu.

Holky a jak těžké používáte činky?