icon

21 day fix - cvičíme

mami29
15. bře 2015

Zítra začínám 21 day fix. Kdo se přidá?

Strana
mufinka2
15. bře 2015

Já 🙂
@mami29

pajuska87
15. bře 2015

Já 🙂, dnes jsem cvičila fix jógu a musím říct , že mám snad zkrácené všechny šlachy , pro mě pomalé cvičení , mám ráda něco svižnějšího nebo posilovacího 🙂

berkyzu
15. bře 2015

Mužu vas prosím poprosit přímo o odkaz na youtubku..zda li to teda na youtube je ? 🙂 Už jsem se na to dívala..ale nějak jsem nenašlmyslím ti správné) ...to je taky něco na zpusob Jill ? Díky moc 🙂

berkyzu
15. bře 2015

Už jsem našla, níže ve skupině , tak se nezlobte a díky moc 🙂

nerreidda
15. bře 2015

Přidala bych se ... jen jsem na youtube našla pouze upoutávky a ne cvičení :-/

zdeni.r
15. bře 2015

Taky by mě zajímalo, kde se to dá stáhnout 🙂 děkuji!

pajuska87
15. bře 2015

Normálně si holky zadáte na ulozto.cz 21 day fix a je to ten soubor kolem 3 GB

mami29
autor
16. bře 2015

Za chvíli jdu na to 🙂

zdeni.r
16. bře 2015

@pajuska87 tak já sem asi hňup, ale stáhla sem to a nejde mi to přehrát 😀 tak musím nejdřív zjistit, v čem to přehrát...mám novej počítač a vůbec s tím neumím :-P

mami29
autor
16. bře 2015

@zdeni.r nemas to jeste v raru? pak z toho vyleze klasicka mp4.

jika10
16. bře 2015

Tak holky, cardio fix odcvičeno a teda mazec 😝

zdeni.r
16. bře 2015

@mami29 už se mi to povedlo 🙂 snad to nějak zvládnu přes den 🙂

lenkpe
16. bře 2015

Taky se ráda přidám. Jen začínám zítra nebo pozítří. Mám ze soboty hroznou svalovku, chtěla jsem začít už dnes, ale to se prostě nedá 🙂

mami29
autor
16. bře 2015

Mám za sebou první den total body cardio fix a jsem zplavena 🙂 ale šťastná

pajuska87
16. bře 2015

No já jsem holky zvědavá na dnešek 🙂

mami29
autor
16. bře 2015

@pajuska87 užij si to!

pajuska87
16. bře 2015

@mami29 no pokusím se 😀

pajuska87
16. bře 2015

Tak jsem zvědavá jestli si dnes zacvičim .Nějak nám nefunguje klávesnice :@

zdeni.r
16. bře 2015

Tak odcvičeno, super 🙂 je fajn, že je každý den něco jiného oproti Jill...

smisekivuska
16. bře 2015

Tak já si to stáhla, abych omrkla co to je a nejspíš to večer zkusím 🙂 A jestli to chápu správně, tak se ty videa cvičí podle toho plánu? Takže pondělí je Total Body a Cardio Fix, úterý - Upper fix atd.? Díky 🙂

mami29
autor
16. bře 2015

@smisekivuska v tom odkazu je i kalendar, pondeli total body, utery ty ruce streda na ty nohy a tak

kramlinka88
16. bře 2015

taky jsem na to koukala, myslela jsem že to bude zase nějaká divočina skákací, ale je bomba, že je tam vpravo ta baculka, podle ní to půjde ty těžší cviky, které bych nedala, takže se do toho dám taky 🙂

mami29
autor
16. bře 2015

@kramlinka88 jj souhlas, je to i pro ty ne tak zdatne nebo co nemohou moc skakat

mischus
16. bře 2015

Přidávám se! Právě jsem docvičila první total body cardio fix a je to boží! Už jsem Jill měla plné zuby. 🙂 Tohle je moc příjemná změna!

pajuska87
16. bře 2015

Mě už se nějak zprovoznila klávesnice , takže až dovařím jdu na to 😉

hanka373
16. bře 2015

tak holky total body cardio fix mám za sebou.a se smutkem musím oznámit že jsem některé cviky tu celou minutu nedala ☹ snad se kondička brzo polepší.jinak je cvičení super už se těším na zítřek 🙂 🙂

pajuska87
16. bře 2015

Též cvičení za mnou, také jsem nějaké cviky nedala celou minutu,ale to se určitě zlepší 🙂, jinak jsem hezky při tom posilování cítila břišní svaly, to se mi líbilo 🙂

smisekivuska
16. bře 2015

Tak hlásím taky odcvičeno. Jill jsem dávala už s přehledem a tohle určité věci né celé. Takže mám co dohánet 🙂 Ale taky doufám, že se to zlepší. Jinak je to moc fajn. Na to, jak mě vždy cardio přesto hned bavit, tak tohle super 🙂

hanka373
16. bře 2015

No já u rippedu velice ani nic necítila.ale bneska už teď cítím břicho a stehna 😀 a jsem ráda že nejsem sama co to nedávala 😉

buy
16. bře 2015

tak to mám taky za sebou 🙂 sem spokojená když cítím že sem něco dělala 😠

Strana