21 day fix - cvičíme
Zítra začínám 21 day fix. Kdo se přidá?
Já 🙂, dnes jsem cvičila fix jógu a musím říct , že mám snad zkrácené všechny šlachy , pro mě pomalé cvičení , mám ráda něco svižnějšího nebo posilovacího 🙂
Mužu vas prosím poprosit přímo o odkaz na youtubku..zda li to teda na youtube je ? 🙂 Už jsem se na to dívala..ale nějak jsem nenašlmyslím ti správné) ...to je taky něco na zpusob Jill ? Díky moc 🙂
Už jsem našla, níže ve skupině , tak se nezlobte a díky moc 🙂
Přidala bych se ... jen jsem na youtube našla pouze upoutávky a ne cvičení :-/
Taky by mě zajímalo, kde se to dá stáhnout 🙂 děkuji!
Normálně si holky zadáte na ulozto.cz 21 day fix a je to ten soubor kolem 3 GB
Za chvíli jdu na to 🙂
Tak holky, cardio fix odcvičeno a teda mazec 😝
Taky se ráda přidám. Jen začínám zítra nebo pozítří. Mám ze soboty hroznou svalovku, chtěla jsem začít už dnes, ale to se prostě nedá 🙂
Mám za sebou první den total body cardio fix a jsem zplavena 🙂 ale šťastná
No já jsem holky zvědavá na dnešek 🙂
Tak jsem zvědavá jestli si dnes zacvičim .Nějak nám nefunguje klávesnice :@
Tak odcvičeno, super 🙂 je fajn, že je každý den něco jiného oproti Jill...
Tak já si to stáhla, abych omrkla co to je a nejspíš to večer zkusím 🙂 A jestli to chápu správně, tak se ty videa cvičí podle toho plánu? Takže pondělí je Total Body a Cardio Fix, úterý - Upper fix atd.? Díky 🙂
@smisekivuska v tom odkazu je i kalendar, pondeli total body, utery ty ruce streda na ty nohy a tak
taky jsem na to koukala, myslela jsem že to bude zase nějaká divočina skákací, ale je bomba, že je tam vpravo ta baculka, podle ní to půjde ty těžší cviky, které bych nedala, takže se do toho dám taky 🙂
@kramlinka88 jj souhlas, je to i pro ty ne tak zdatne nebo co nemohou moc skakat
Přidávám se! Právě jsem docvičila první total body cardio fix a je to boží! Už jsem Jill měla plné zuby. 🙂 Tohle je moc příjemná změna!
Mě už se nějak zprovoznila klávesnice , takže až dovařím jdu na to 😉
tak holky total body cardio fix mám za sebou.a se smutkem musím oznámit že jsem některé cviky tu celou minutu nedala ☹ snad se kondička brzo polepší.jinak je cvičení super už se těším na zítřek 🙂 🙂
Též cvičení za mnou, také jsem nějaké cviky nedala celou minutu,ale to se určitě zlepší 🙂, jinak jsem hezky při tom posilování cítila břišní svaly, to se mi líbilo 🙂
Tak hlásím taky odcvičeno. Jill jsem dávala už s přehledem a tohle určité věci né celé. Takže mám co dohánet 🙂 Ale taky doufám, že se to zlepší. Jinak je to moc fajn. Na to, jak mě vždy cardio přesto hned bavit, tak tohle super 🙂
No já u rippedu velice ani nic necítila.ale bneska už teď cítím břicho a stehna 😀 a jsem ráda že nejsem sama co to nedávala 😉
tak to mám taky za sebou 🙂 sem spokojená když cítím že sem něco dělala 😠

Já 🙂
@mami29