Augmentin 1g, jak dlouho zabírá?
Holky prosím za jak dlouho zabírají atb augmentin na zánět mocaku a ledvin?Beru druhý den a zlepšení nepociťují.Už sem zoufalá.
@terezapetrova Nic moc.Už mi bylo líp.Chvílemi mám strašné nuceni.Snažím se opravdu hodně pít.Každý den čekám,kdy to konečně přejde
@lucifervlkova - a čím? pokud šoupla tvoji moč do přístroje...a ten - předpokládám, že to, co mají i u naší dětské, to vyhodnotil na přítomnost krvinek, atd....tak to máš i u stentu...pokud jí to vyloženě nevyplivlo nález v moči...10 na šestou e-coli, citlivá na Ampicilin...atd...tak to není to, co tvrdím já...zkus přečíst moje odpovědi!..Tohle máš řešit s urology - oni mají posílat a provádět sona, RTG...apod..ok...obvoďák může běžným sonem poznat běžný věci, který dělá běžně...ale třeba ani urologové nevyšetřují sono žlučníku, pže ti řeknou, že na to nejsou kompetentní...a jejich vyšetření nebude optimální...takže pokud ti dělá obvodní sono močáku, ledviny....nooo....
@lucifervlkova drzim palce 🙂
@hancazivocich nene pouze moč mi vzala to je vše.Ano je to přístroj,z kterého vyjede papírek s výsledkem.Já sem to chtěla řešit,ale dnes mi sestra řekla,že je sama a má toho moc,nebo musím vydržet atd.
@terezapetrova Včera sem byla na uro a doktor mi řekl,že s tím nucenim se nedá nic dělat.Prášky,které na nuceni sou mi nedoporučuje,že je to bordel.Až v půlce června du na scinti,aby se zjistilo,zda se ledvina nastartovala nebo ne.Do té doby asi skončím v blázinci.
@lucifervlkova to me mrzi :( ale kdyby jsi mela mít dlouhodobě potíže tak bych zas šla k lekari, ti by snad měli pomáhat
@terezapetrova Určitě nevydržela by sem.Dneska sem šla po dlouhé době ven a hrůza.Pořád sem myšlenkami jinde.Čekám kdy zase budu muset jít curat,že mě to pořád nutí.Hrůza
@lucifervlkova hm , tak to je neprijemny, myslim na Tebe ať se to porad zlepšuje..
@terezapetrova Děkuju moc a čekám každým dnem,kdy se to zlepší a budu normálně fungovat.
Ahoj, pokud chceš pomoci s řešením ráda ti poradim☺ napiš mi na email kata_z@centrum.cz
@mysik123 Už sem psala

@lucifervlkova taky mi přišel pomalý nastup, možná ten 3 den,jak ti je?